Újít a Zenebutik

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A zenecsatorna célja, hogy időről időre minél szélesebb rétegeket szólítson meg, így olyan műfajok mellett, mint a rock, a soul vagy éppen a pop, októbertől a magyar szórakoztató zene legjava is helyet kap a képernyőn. Október 24-től Fásy Ádámmal és Galambos „Lagzi” Lajcsival is találkozhatnak a nézők, akik a jól ismert klasszikusok mellett vadonatúj tartalommal is debütálnak majd. (BrandTrend)
Olvass tovább

Három új csatornával erősít a TV2 Csoport

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Három nap alatt, három új csatornát indít a TV2 Csoport, portfólió-bővítésének következő felvonásaként. Augusztus 13-án a Spíler TV, a legnépszerűbb európai nemzeti labdarúgó-bajnokság, a Premier League első fordulójával jelentkezik majd, míg 14-én a vadonatúj telenovella csatorna, az Izaura TV nyit, három országos sorozatpremierrel. A triumvirátust a Zenebutik zárja, amely augusztus 15-étől minden nap elhozza a legnagyobb zenei klasszikusokat és legfrissebb listavezetőket. (BrandTrend)
Olvass tovább

Indul a Zenebutik

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Augusztus 15-én indul a Zenebutik, a TV2 Csoport zenecsatornája. A klipek és slágerlisták vadonatúj platformja a nap minden szakában elhozza a bulit a nézőknek. A zenecsatorna képernyőjén műsorvezetői szerepben tér vissza a Fresh énekesnője, Andi, aki a DJ-ként is tevékenykedő Jabin Peti oldalán pörgeti majd a hangulatot. (BrandTrend)
Olvass tovább