Erős márkákkal könnyebb a túlélés

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2009-ben már nyolcadik alkalommal rendezi meg a nemzetközi és hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. Az EFFIE díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerése, amelyet a New York-i Amerikai Marketing Szövetség (New York AMA) alapított 1968-ban.
Olvass tovább

New York-i tervező alkotta a díszdobozt

Kategória: Aktuális.

A Chivas Regal először kért fel neves designert limitált szériájú ünnepi díszdobozának megtervezésére: az új Chivas Regal Limited Edition 2008 díszdoboz a többszörösen díjazott Evan Douglis New York-i építész és formatervező munkáját dicséri. A dobozon látható formák, motívumok leképezik azon üzeneteket, amelyeket a Chivas értékként fogalmaz meg fogyasztóinak.
Olvass tovább

A médiapiac meghatározó időszakában

Kategória: Aktuális.

A New York-i tőzsdén jegyzett Interpublic Group (NYSE: IPG) bejelentette, hogy a társaság struktúrájának és felső vezetésének átalakításával, az elmúlt másfél év eredményeire építve kíván továbbfejlődni. Az utóbbi idők sikerei a vállalat “összehangolt” médiastratégiájának illetve annak köszönhető, hogy a működési hatékonyság és a média részlegek együttműködésének felügyeletét nemrégiben Nick Brien hatáskörébe helyezték át.
Olvass tovább