Robbie Williams élő koncert 200 mozivásznon

Kategória: Aktuális.

A BBC Worldwide Music bejelentette, hogy Robbie Williams "Electric Proms" előadásának élőközvetítése a világ számos mozijában megtekinthető lesz. A teltházas koncert élő adását október 20-án majd' 200 mozivásznon követhetik figyelemmel a rajongók európaszerte. A zenerajongók világszerte több országban egyidejűleg tapasztalhatják meg a HD minőségű koncertélményt, ami valószínűleg az eddigi legnagyobb élőzenés filmszínház-esemény Európában.
Olvass tovább

Szenior szövegíróval erősödött a neo kreatív részlege

Kategória: Aktuális.

Karrier Novemberben csatlakozott a Neo Interactive digitális ügynökséghez Ács Mihály szenior szövegíró. A szakember több mint tíz éves ügynökségi tapasztalatával a neo kreatív részlegét erősíti. Ács Mihály 1997-től két éven keresztül a Grey Worldwide szövegírójaként nemzetközi szakemberekkel dolgozott, és itt ismerte meg a hazai mellett a külföldi reklámfilmek világát.
Olvass tovább

őszi ügyfélszerzések

Kategória: Aktuális.

Meghívásos pályázat útján nyert új megbízást a Comprad Kommunikációs Ügynökség. A cég 2008. szeptembertől írt alá határozatlan idejű szerződést a PBA-Praeventio Biztosítási Alkusz Kft. teljes körű PR-kommunikációs feladatainak ellátására. Meghívásos tenderek útján nyert új megbízásokat ősszel az EDELMAN Public Relation Worldwide is, amelynek kizárólagos hazai partnere a Comprad.
Olvass tovább

A nyugati befektetők érdeklődése a kötvények felé fordult

Kategória: Aktuális.

A nyugat-európai befektetők érdeklődése egyre inkább a kötvények felé fordul. A megtakarítási várakozásokat illetően jelentős regionális különbségek figyelhetők meg: továbbra is az amerikaiak a legderűlátóbbak - állapítja meg a GfK Custom Research Worldwide és a Wall Street Journal Europe legfrissebb tanulmánya.
Olvass tovább