Toborzókampányba kezd a Wizz Air

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Wizz Air bejelenti, hogy korábban nem tapasztalt méretű nemzetközi toborzásba kezd, amelynek célja 800 új légiutaskísérő munkatárs felvétele, még ebben az évben. Magyarországon Budapesten, Debrecenben és Győrben várják a pályázók jelentkezését, a jelöltek az alábbi felületen adhatják le a jelentkezéseiket.
Olvass tovább

Rekordszámú új útvonallal bővül a Wizz Air olasz hálózata

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Wizz Air megnyitotta 43. bázisát Rómában, ezzel együtt a légitársaság bejelentette az eddigi legnagyobb útvonal bővítését is. A légitársaság 4 Airbus A321neo repülőgépet állít üzembe Róma-Fiumicino nemzetközi repülőterén 2021 júliusától. A 32 új járat 19 országot érint, kiegészítve a már korábbi 25, Róma-Fiumicinoról és Róma-Ciampinoról induló útvonalakat.
Olvass tovább

Elindította árértesítő szolgáltatását a Wizz Air

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Wizz Air új funkciót élesített mobilalkalmazásában, amellyel az utasok árértesítőt állíthatnak be az őket érdeklő járatokra. A regisztrált felhasználók akár öt járatra is bekapcsolhatják az értesítéseket, amelyek automatikusan jelzik a jegyárak változását, így az utasok gyorsan foglalhatnak, ha a kiválasztott járat árai emelkedni kezdenek.
Olvass tovább

Tovább terjeszkedik a Wizz Air Olaszországban

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Wizz Air bejelentette, hogy megnyitja 38. bázisát a dél-olaszországi Bariban. 2020 decemberétől a légitársaság egy Airbus A321 típusú repülőgépe áll szolgálatba Bari repülőterén. Az új bázis megnyitása és a már elérhető 16 úti cél mellett a Wizz Air 2020 decemberétől három új útvonalat indít Bariból – Bologna, Torinó és Verona repülőterére. Továbbá bővíti olasz belföldi útvonalait is: három új desztináció lesz elérhető Milánó-Malpensa repülőteréről: Nápoly, Brindisi és Lamezia Terme, egy új járat pedig Cataniát köti össze Veronával. A Bari – Milánó-Malpensa közötti járat sűrűségét az eddigi heti hétről tizenegy járatra növeli a társaság.
Olvass tovább