Esref Armagon ”láthatta” először az új Volvo S60 modellt

Kategória: Aktuális.

Esref Armagan török művész kivételes perspektíva- és formaérzékéről ismert. ő volt a legelső nem Volvo-alkalmazott, akit a Volvo Cars meghívott Svédországba, hogy megismerkedjen, és egyúttal lefesse a még mindig titkos új Volvo S60 modellt. Bár az autót csak 2010 tavaszán mutatják be, a művész alkotását a Facebook közösségi oldal tagjai már megtekinthetik. Van azonban egy szokatlan csavar ebben a történetben: Esref Armagan nem lát.
Olvass tovább

Álomautók és Playboy lányok

Kategória: Aktuális.

Négy szerencsés nyertes kóstolhatott bele a Beck’s életérzésbe, és vehette át a Playboy júliusi címlaplányától a promóció főnyereményét, egy Volvo C30-as álomautó slusszkulcsát. "A szépség hozzád száguld" nevű Beck's nyereményjáték során 2008. július 7. és  augusztus 31. között a Volvo C30 álomautó mellett naponta 5 db Beck's 2G pendrive, valamint  napi 20 db Playboy előfizetés talált gazdára.
Olvass tovább

Ericsson a Volvo Ocean Race versenyen

Kategória: Aktuális.

Az Ericsson jóvoltából a Volvo Ocean Race óceánjáró vitorlásverseny nézői idén élő mobiltelevízió-közvetítésen vagy IPTV-n keresztül követhetik nyomon a versengés legújabb fejleményeit. A kikötőkben zajló verseny több nézetét lehetővé tevő, felhasználó által vezérelt kamerainterfésznek köszönhetően a nézők személyre szabott tartalomhoz jutnak .
Olvass tovább

Volvo C30 designkollekció a Luan by Lucia Divatháztól

Kategória: Aktuális.

Magyarországon egyedülálló designkollekciót mutatott be a Volvo Autó Hungária és a Luan by Lucia Divatház. Az exkluzív és formabontó Volvo C30 négy különleges darabja egy-egy ismert hazai személyiség - Dr. Molnár Tamás, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Ördög Nóra, az RTL-Klub műsorvezetője, Szántó Dávid, a Telesport műsorvezető-riportere, valamint S. Hegyi Lucia, a Luan by Lucia Divatház vezető tervezője - egyéniségére szabottan, egyedileg készült el.
Olvass tovább