45 pályamű az EFFIE döntőben

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2010-ben kilencedik alkalommal rendezi meg a nemzetközi és hazai marketing-kommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. A zsűritagok munkájának eredményeképpen 45 pályamű jutott döntőbe.
Olvass tovább

A Cetebe a Platina Effie díjas

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2009-ben már nyolcadik alkalommal rendezte meg a nemzetközi és hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. Az EFFIE díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerése.
Olvass tovább

Erős márkákkal könnyebb a túlélés

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2009-ben már nyolcadik alkalommal rendezi meg a nemzetközi és hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. Az EFFIE díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerése, amelyet a New York-i Amerikai Marketing Szövetség (New York AMA) alapított 1968-ban.
Olvass tovább

Marketing Oscar Díjátadó Gála

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség (IAA) Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) idén immár hetedik alkalommal hirdette meg a hatékony kampányok versenyét: az EFFIE-t, amely a marketingkommunikációs iparág egyik legkiemelkedőbb megmérettetése világszerte, s amely hazai viszonylatban is az egyik legrangosabb díj – a marketing Oscar.
Olvass tovább

”Legjobb a legjobbak között”

Kategória: Aktuális.

Június 23-án kell leadni a pályamunkákat a reklámszakma egyik legrangosabb díjára, az effie-re. A Reklám Világszövetség (IAA) Magyar Tagozata, illetve a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) idén hetedik alkalommal hirdette meg a hatékony kampányok versenyét: az effie-t. A szervezők 2008. június 23-án hétfőn várják a pályaműveket azoktól a hirdetőktől, ügynökségektől, akik részt akarnak venni a szakma Oscar díjának tartott rangos megmérettetésen.
Olvass tovább

Kiírták az idei EFFIE pályázatot

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2008-ban immár hetedik alkalommal rendezi meg a nemzetközi és hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét, az EFFIE-t. Pályázni - mint mindig - idén is az elmúlt közel másfél év hatékony kampányaival lehet.
Olvass tovább