A Magyar Telekom és a UPC kínálatában a FEM3

Kategória: Aktuális.

Megszületett a megállapodás a ProSiebenSat.1 londoni székhelyű leányvállalata és a legnagyobb magyarországi tévészolgáltatók között, így 2010 januárjától a Magyar Telekom, a UPC és a Vidanet kínálatában, mintegy egymillió háztartásban fogható majd Magyarország új nőknek szóló szórakoztató csatornája, a FEM3.
Olvass tovább

Nem egyesülhet a ViDaNet a Magyar Telekommal

Kategória: Aktuális.

Az összefonódással érintett földrajzi területen a vezetékes telefon-, illetve kábeltelevíziós hálózatok - mint a hatásos, infrastruktúra-alapú verseny zálogai - egyetlen cégcsoport kezébe kerülnek - erre hivatkozva tiltotta meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), hogy a Magyar Telekom Nyrt. irányítást szerezzen a ViDaNet Zrt. felett. A fúziót a versenyhatóság annak ellenére tiltotta meg, hogy a Magyar Telekom a döntés előtt tett vállalásokkal igyekezett orvosolni a felmerülő versenyjogi problémákat.
Olvass tovább

JimJam mesék erőszakmentesek

Kategória: Aktuális.

A Chello Zone és a HIT Entertainment közös vállalkozásából született globális terjesztésű, óvodásoknak szóló JimJam csatorna további magyarországi háztartásokba jut el új, a ViDaNet kábeltelevíziós szolgáltatóval kötött megállapodásának köszönhetően. A JimJam tévécsatorna 2007. december 10-én indult el Magyarországon.
Olvass tovább