Arany dobverőt kapott a Próbakő a Golden Drum reklámfesztiválon

Kategória: Aktuális.

A Próbakő Kommunikációnak ítélt a zsűri az Arany dobverőt  a "Történelem a lábunk alatt" című négy országra kiterjedő PR kampánynért, amit a a Viasat History csatornának készített. Ez az első magyar díj. A korábbi évek számaihoz képest ebben az évben a válság miatt nagyon erősen megfogyatkoztak a nevezések Golden Drum reklámfesztiválon. Ez a zsűri keménységét azonban egyáltalán nem befolyásolja.
Olvass tovább

A történelem körülvesz

Kategória: Aktuális.

A történelem körülvesz. Ezzel a mottóval indította el 2008 őszén a Viasat History közép-európai kampányát, amelyet a Próbakő Kommunikáció  irányított Budapestről. A tematikus csatorna Magyarország, Csehország, Lengyelország és Románia történelmi eseményeihez szorosan kapcsolódó, különleges helyszíneken szervezett rendhagyó történelemórákkal erősítette a csatorna ismertségét.
Olvass tovább

Új kihívások elé néz Hámori Barbara a Viasat3 programigazgatója

Kategória: Aktuális.

Karrier A Viasat3 csatorna közleménye szerint a Viasat3 a TV6 csatornákat üzemeltető Viasat Hungáriával közös megegyezéssel 2009. április 1-jétől távozik programigazgatói pozíciójából Hámori Barbara programigazgató. A vezető úgy fogalmaz, hogy "eljött az idő új kihívások elé nézni." Távozik Molnár András üzletfejlesztési vezető is.
Olvass tovább