Csütörtökön megalakul a Nemzeti Média Kerekasztal

Kategória: Aktuális.

Május 14-én, csütörtökön délután három órától tartja alakuló ülését a Nemzeti Média Kerekasztal a budapesti VAM Design Center konferenciatermében. A civil szerveződés nem akar új médiatörvényt, a kerekasztal tagjai azt szeretnék elérni, hogy az elektronikus és nyomtatott sajtó képviselői átgondolják a média problémáit és működését, és közösen jussanak megoldásra.
Olvass tovább

Legvidámabb barakk

Kategória: Aktuális.

Sas István is "beszolgáltatott" tárgyat a VAM Design Centerben december 10-én megnyílt Legvidámabb barakk kiállításra, méghozzá az egyik reklámfilmjeit tartalmazó csévélős SONY filmszalagját - ezzel is támogatva a rendhagyó kiállítást, melynek célja közös szocialista múltunk összehordása és bemutatása.
Olvass tovább

FASHION TREND Hozd magad divatba!

Kategória: Aktuális.

2008. április 25.-27.-én rendezik meg FASHION TREND  néven a hazai divatvilág egyik legnagyobb kiállítását a VAM Design Center-ben (1061 Bp. Király utca 26.). A rendezvény a magyar divatszakma és szépségipar olyan közös bemutatója, kiállítása és workshopja lesz, amely eddig hiányzott a hazai palettáról. Mintául a milánói vagy párizsi divathét szolgál. A két és fél napos rendezvényre napi 2500-3000 látogatót várnak a szervezők.
Olvass tovább