Túl az egymillión az Adaptive ”Hír csomag”

Kategória: Aktuális.

Az Adaptive Media Sales House tovább bővítette portfólióját a Heti Válasz és a Klubrádió online értékesítési képviseletével. A két kiadvánnyal együtt az Adaptive Media prémium oldalakból álló hírcsomagja havi szinten több mint egymillió egyedi felhasználót ér el. A "Hír csomag" bővítése már a cég hosszú távú stratégiájának egyik meghatározó lépése.
Olvass tovább

Heti Válasz Oktatási konferencia

Kategória: Aktuális.

Az oktatás nyilvánossága - a diploma értéke a tudomány, a munkaerőpiac és a karrier háromszögében címmel rendez konferenciát a Heti Válasz című hetilap az Educatio Press Magyar Oktatási Hírügynökség szakmai támogatásával november 11-én, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának kiemelt partnerségével.
Olvass tovább

Digitális Heti Válasz

Kategória: Aktuális.

Elindult a Heti Válasz Kiadó digitális lap szolgáltatása. Az elektronikus verzió a nyomtatott lap pontos mása, minden cikkel és fotóval. A digitális Heti Válasz a lappal egy időben, csütörtök reggel jelenik meg, és interneten azonnal elérhető az előfizetők és a digitális vásárlók számára.
Olvass tovább

Tulajdonosváltás: Lantos Csabáé a Heti Válasz

Kategória: Aktuális.

A Heti Válasz egyedüli tulajdonosává vált december 16-án a lap üzletrészeinek huszonöt százalékát birtokló - Lantos Csaba érdekeltségébe tartozó - Csemgandó Kft. A tranzakcióig a 75 százalékot tulajdonló Csák János, Kékessy Dezső és Szabadhegy Péter a jövőben a tanácsadó szerkesztőbizottság tagjaként segítik a szerkesztőség munkáját.
Olvass tovább

Magyarok a piacon II.

Kategória: Aktuális.

Magyarok a piacon című rovat sikere alapján 2007-ben első alkalommal rendezett konferenciát a magyar kis- és középvállalkozásoknak a MindShare médiaügynökség és a Heti Válasz. A tavalyi sikeres rendezvényt követően a második konferencia célja, hogy a magyar tulajdonban lévő kis- és középméretű vállalkozásokkal megismertesse a hatékony márkaépítés eszközeit, a lehetséges növekedési stratégiákat. A konferencia továbbra is eszközöket, támogatást szeretne nyújtani nemcsak a helyszínen résztvevőknek, hanem az országos méretű médiatámogatás által Magyarország magyar tulajdonú, magyar menedzsmenttel rendelkező többi vállalatának is.
Olvass tovább

Angol nyelven a Heti Válasz Online

Kategória: Aktuális.

2008. május 14-től angol nyelven is elérhető a Heti Válasz Online válogatott tartalma szakmai fordításban a www.hetivalasz.hu és a www.hetivalasz.com weboldalon. A kiadó elsősorban a Magyarországon élő akkreditált újságírók, nagykövetségek, illetve a külföldi közéleti újságok munkatársai számára kíván hiteles, szélesebb körű tájékoztatási forrást biztosítani a lap létrehozásával, és a tartalom illetve hozzá kapcsolódó szolgáltatások fejlesztésével.
Olvass tovább