Újabb fúzió a Coop csoportban

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, a Nyírzem Nyírség-Zemplén Coop Kereskedelmi Zrt. (Nyírzem Zrt.) 2009. április 14-én adásvételi szerződéseket kötött a Mezőkövesd COOP INVEST Vagyonkezelő Zrt. (Mezőkövesd Zrt.) részvényeinek megvásárlására, és ezzel 60 százalékot meghaladó szavazati jogot szerzett a Mezőkövesd Zrt.-ben.
Olvass tovább

Elköszön a Danubius Rádió vezérigazgatója

Kategória: Aktuális.

Karrier Bartucz László vezérigazgató 2008 december 13-től távozik a Danubius Rádió éléről. A szakember sikeresen közreműködött az egyik legfőbb céljának tekintett, műsorszolgáltatási-szerződés meghosszabbításában. Az operatív feladatokat a Danubius Kereskedőház Vagyonkezelő Zrt. igazgatósági tagja László Géza látja el. Bartucz László fontos szerepet töltött be abban, hogy ténylegesen elindulhat a jövőben a hazai rádiózás történelmében mérföldkőnek számító digitális átállás.
Olvass tovább

Terjeszkedhet a Pharmanova

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a Pharmanova Vagyonkezelő Zrt. irányítást szerezzen négy gyógyszertárat működtető vállalkozás felett. A Pharmanova ezév januárjában vette meg az AW Holding Kft-től annak a budapesti Veszter Bt-ben, a szekszárdi Aesculap 64 Bt-ben, a dunakeszi Rézkígyó Bt-ben, valamint a tiszafüredi Királyfi és Társa Bt-ben meglévő kültagi részesedését.
Olvass tovább