”Csatlakozz rá a szakmára!” Brand Camp interaktív márkatábor

Kategória: Aktuális.

Az Extreme Rendezvényügynökség és a Traffic BTL Kommunikációs Ügynökség idén harmadik alaklommal rendezi meg nyári, interaktív márkatáborát. 2010-ben a következő 3 fő témakör köré szerveződnek az előadások, workshopok: közösségi média, nemzetközi és hazai marketing, marketing és értékesítés kapcsolata.
Olvass tovább

”Csatlakozz rá a szakmára!” – Brand Camp

Kategória: Aktuális.

Azzal a céllal indult útjára tavaly a Brand Camp, hogy párbeszédet létesítsen a marketing, kommunikáció és reklám szakos hallgatók és a szakemberek között. Az Extreme Rendezvényügynökség és a Traffic BTL Kommunikációs Ügynökség idén második alaklommal rendezi meg nyári, interaktív márkatáborát a Balaton partján. 2009-ben 3 fő témakör köré szerveződnek az előadások. Workshopok: Márka (márka image, márkaépítés), vállalatok egyre tudatosabb és erőteljesebb CSR tevékenysége illetve online vírus kommunikáció.
Olvass tovább

Egy szerencsejátékos vakmerőségével és egy könyvelő pontosságával

Kategória: Aktuális.

Pethő András, az [origo] újságírója egy héten belül kapta meg a Minőségi Újságírásért-díjat és a Gőbölyös József "Soma" Alapítvány tényfeltáró újságíróknak évente adott rangos elismerését, a Soma-díjat is. Pethő András díjazott cikksorozatában a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség összesen közel 5 milliárdos értékű informatikai beszerzésének visszásságait tárta fel.
Olvass tovább

Ügynökségekkel a Tesco

Kategória: Aktuális.

A TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. CR és PR tenderét a konzorciumban induló B&P CSR management és a NetAktív Kommunikációs Ügynökség nyerte el. A két ügynökség dolgozik ezentúl az áruházlánc CR és PR stratégiájának kidolgozásán, általános PR kommunikációján, valamint a cég társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos ún. Közösségi Tervének megvalósításán.
Olvass tovább

őszi ügyfélszerzések

Kategória: Aktuális.

Meghívásos pályázat útján nyert új megbízást a Comprad Kommunikációs Ügynökség. A cég 2008. szeptembertől írt alá határozatlan idejű szerződést a PBA-Praeventio Biztosítási Alkusz Kft. teljes körű PR-kommunikációs feladatainak ellátására. Meghívásos tenderek útján nyert új megbízásokat ősszel az EDELMAN Public Relation Worldwide is, amelynek kizárólagos hazai partnere a Comprad.
Olvass tovább

NKN -Milliárdokat érő bizalom

Kategória: Aktuális.

A közbeszerzési eljárások nagyon körülményesek, és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) egyes tenderein a nyertes ügynökségeknek ráadásul további belső tendereken kell részt venniük - A Milliárdokat érő bizalom - az NFÜ uniós fejlesztési forrásokat népszerűsítő kampányáról szóló kerekasztalbeszélgetésen azok a kérdések kerültek terítékre, hogy miért éri meg egyes ügynökségeknek részt venni a minimális haszonnal és átlagon felüli ráfordítással járó eljárásokon, illetve pontosan milyen "termékekre" vonatkozik az NFÜ kommunikációja.
Olvass tovább

Fejlődő Főiskola

Kategória: Aktuális.

"Ahol nincs Kommunikációs Főiskola, ott is csinálódik". Berecz András mesemondó ezekkel a szavakkal zárta előadását a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola évnyitóján. A rendezvény díszvendégeként Dr. Vági Márton, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöke tartott előadást az európai pénzek felhasználásáról, valamint a főiskola fejlesztési programban betöltött jelentős szerepéről.
Olvass tovább

Az ajánlásokat igazolni kell

Kategória: Aktuális.

Szigorodnak az uniós szabályok a táplálkozási és egészségügyi ajánlások területén. az olyan típusú ajánlásoknál, mint "csökkenti a vérnyomást", "jót tesz a szívnek", klinikai vizsgálatokkal kell igazolni az állítások valóságtartalmát. Az engedélyeztetési eljárásban a végső szót az Európai Élelmiszerbiztonsági Ügynökség (European Food Safety Agency - EFSA) mondja ki. Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) üdvözli a fogyasztók korrekt tájékoztatását célzó új szabályozást.
Olvass tovább