Kétéves a Moziverzum és a Jocky TV

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Február 17-én második születésnapját ünnepli a TV2 Csoport két kábelcsatornája, a Moziverzum és Jocky TV. Az elmúlt időszakban mindkét csatorna megtalálta a saját nézőtáborát a hazai tévés piacon. A Moziverzum 2019-et folytatva, 2020-ban is jó eredményeket ért el, például a múlt éveben a 18-59 évesek körében 79 ezres nézőszámmal a legnézett film a csatornán a Croodék volt, amit nem sokkal lemaradva második helyen követett a Pogány madonna, a harmadikon pedig a Shrek végzett. A Jocky TV is szépen teljesít indulása óta, a nők és a férfiak egyaránt szívesen választják, korcsoport tekintetében pedig leginkább a 40-59 évesek – írják.
Olvass tovább

Szlovén tévétársasággal bővül a TV2 Csoport

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Miután minden szükséges jóváhagyást megkapott és a részvény adásvételi szerződésben foglalt feltételek is teljesültek, lezárult a tranzakció, amely értelmében a magyarországi tévétársaság, a TV2 Csoport megvásárolta a Planet TV televizijska dejavnost d.o.o. 100 százalékos üzletrészét a Telekom Slovenije-tól a 100 százalékban birtokolt TV2 Adria d.o.o. leányvállalatán keresztül. Így október elsejétől a harmadik legnagyobb szlovén tévétársaság hivatalosan a TV2 Csoport részévé válik. A Planet TV új CEO-ja Pavel Stantchev, a TV2 vezérigazgatója lett, míg a COO pozíciót Spela Pirnat tölti be, aki 2013 és 2016 között már volt a cég pénzügyi igazgatója.
Olvass tovább

Két új csatornával erősít a TV2 Csoport

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Február 17-től két új csatornával bővíti kínálatát a TV2 Csoport, elstartol a Jocky TV és a Moziverzum. Az újabb bővítésnek köszönhetően, a cégcsoport hamarosan 14 csatornás portfólióval rendelkezik majd. A Jocky TV reggel 08:00-tól indul a Dallas: Ahogy kezdődött c. filmmel, melyet 10 epizódos Dallas maraton követ. Ezen a napon debütál 19:00-tól a Moziverzum egy országos TV premierrel, a Transformers: Az utolsó lovag c. filmmel. (BrandTrend)
Olvass tovább