Bemutatkoztak a Sztárban Sztár hetedik évadának versenyzői

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Augusztus 30-án 18:50-től elstartol a Sztárban Sztár. A TV2 showműsorának hetedik évada megújult zsűrivel, és újabb tizenkét híresség produkcióival színesíti majd a vasárnap estéket. Tíz héten át többek között olyan ismert nevek is bizonyítják majd sokoldalúságukat, mint Pálmai Anna, Opitz Barbi, Péter Szabó Szilvia, Pély Barna és Vastag Csaba.
Olvass tovább

Augusztus 3-án visszatér a MasterChef VIP

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Augusztus 3-tól vadonatúj részekkel a TV2 főzőshowja, a MasterChef VIP. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban ezúttal tizenhat eltökélt híresség ragad kést és fakanalat, hogy meggyőzze a MasterChef VIP zsűrijét. A konyhapult mögé áll többek között Gregor Bernadett, Cseke Katinka, Gáspár Evelin, Stohl András, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor és Kautzky Armand.
Olvass tovább

Szlovéniában terjeszkedik a TV2 Csoport

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Régiós terjeszkedésbe kezdett a piacvezető magyarországi tévétársaság, a TV2 Csoport, miután a Telekom Slovenije-tól megvásárolja a szlovén tévépiac harmadik legjelentősebb szereplőjét, a Planet TV televizijska dejavnost d.o.o. 100 százalékos üzletrészét. Ezzel további három csatornával bővül a TV2 Csoport eddig 14 csatornából álló portfóliója. A tranzakció létrejöttéhez szükséges a szlovén hatóságok jóváhagyása.
Olvass tovább

Jön A FARM VIP!

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A TV2 legújabb realityjének helyszíne egy hatalmas birtok, ahol megtalálhatóak a mezőgazdasági munkához szükséges földek, veteményesek és állatok, illetve egy komfortos kúria és egy lelakott pajta. A birtok gazdájához érkeznek meg kényelmes életüket hátrahagyva hírességeink, hogy a következő bő egy hónapot a civilizációtól teljesen elzártan töltsék. Hogy a hírességek közül ki vállalja be a nem mindennapi költözést, ki lesz a birtok gazdája és ki A Farm VIP műsorvezetője, valamint, mikor kerül képernyőre a TV2 legújabb műsora, az hamarosan kiderül!
Olvass tovább

Világsikerű formátummal készül a TV2

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Dancing with the Stars címen ősszel egy vadonatúj formátummal jelentkezik a TV2. A BBC Studio világsikerű táncos műsorában népszerű hírességek, profi táncpartnereik segítségével sajátítják el számtalan ismert táncstílus mozdulatait, a latin koreográfiáktól a klasszikus keringőig, hogy lenyűgözzék a zsűrit, valamint a stúdió közönségét és a tévénézőket. A közel 15 éve sikerrel futó műsor amerikai szériájában többek között olyan hírességek is felszántották már a táncparkettet, mint Kim Kardashian, Jerry Springer, Pamela Anderson, Nick Carter vagy Kelly Osbourne.
Olvass tovább