A BKF Unesco-tanszék lett

Kategória: Aktuális.

Az UNESCO és az UNITWIN québec-i konferenciáján Közép-Európából elsőként a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolát az UNITWIN hálózat tagjává választották. A kinevezés rangos elismerése a BKF Heller Farkas Turisztikai és Gazdaság Karán végzett turizmus-oktatásnak. Mostantól a Főiskola büszkén viselheti az ezzel járó UNESCO-tanszék címet is.
Olvass tovább

Sport Nagyköveti Program

Kategória: Aktuális.

A Magyar Turizmus Zrt. az Önkormányzati Minisztérium Turisztikai-, illetve Sport Szakállamtitkárságával közösen az idei évtől elindította a Sport Nagyköveti Programot. A Program célja, hogy Magyarországon minél több nemzetközi sportesemény kerüljön megrendezésre, amelyek a magyar sport- és gazdasági életet gazdagítják, hozzájárulnak az ország pozitív nemzetközi megítéléséhez, továbbá közvetlen és közvetett módon erősítik hazánk turizmusát.
Olvass tovább

Cél a magyar gazdaság erősítése

Kategória: Aktuális.

Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai Szakállamtitkársága, a Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. (ITD Hungary) vezetői tárgyalást folytattak a két szervezet együttműködésének szorosabbra fűzéséről és még az idei évben sor kerül egy együttműködési megállapodás aláírására.
Olvass tovább

Magyarország 2013-ra vonzó úti célja lesz az „új Európának”

Kategória: Aktuális.

A 2007. ÉVI NEMZETI TURISZTIKAI MARKETING A Magyar Turizmus Zrt. Igazgatóságának 2007. január 26-i ülésén, az Igazgatóság elfogadta a Társaság 2007. évi marketingtervét, amelybe már a szakmai szervezetek és Regionális Idegenforgalmi Bizottságok észrevételeit is beépítették. A 2007. évi turisztikai marketingterv a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégián alapul, amely 2013-ig foglalja keretbe a fejlesztések, prioritások rendszerét és az általuk elérni kívánt nemzetgazdasági célokat.
Olvass tovább