A nemzetközi szerelmeké a főszerep a TLC műsorán

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A szerelem nem ismer országhatárokat a TLC Három hónap jegyesség – a kezdetek című sorozatában! A nézők olyan amerikai férfiakat és nőket kísérhetnek figyelemmel, akik külföldiekben találták meg a Nagy Őt. A magyar rajongók március 11-től minden szerdán 20.00 órakor láthatják az új évadot a TLC műsorán.
Olvass tovább

Ádáz harcot vívnak a kilók ellen a TLC új műsorában

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Amy és Tammy Slaton, Kentucky belevaló testvérpárosa legelőször YouTube rajongóik előtt vallottak a túlsúlyuk okozta mindennapos nehézségekről. A TLC most életük legnagyobb kihívására kíséri el őket: jó pár kilótól meg kell szabadulniuk ahhoz, hogy alávethessék magukat egy súlycsökkentő műtétnek, amely közelebb hozhatja őket az álmaikhoz. A kórosan elhízott testvérpár küzdelmeit bemutató Dundi nővérek: Le a kilókkal című sorozatot a magyar nézők legelőször március 3-án láthatják a TLC műsorán.
Olvass tovább

Leveszik a lábukról betegeiket a TLC új műsorának orvosai

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Dr. Ebonie Vincent és Dr. Brand Schaeffer még nem találkozott olyan lábakkal, amelyek túl furák lettek volna ahhoz, hogy rendbe tegyék őket. Legyen szó akár számfeletti lábujjakról, fertőzésekről vagy különös betegségekről, a Ebonie és Brand nem adja fel. A kilenc részes Megöl a lábam című orvosi sorozat február 28-tól minden pénteken 21:00-kor a TLC műsorán!
Olvass tovább

Család a földi mennyországban címmel indít új műsort a TLC

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Képzeljünk el kilenc szőke hajú gyermeket, akik nem ittak még szénsavas üdítőt, fogalmuk sincs, kicsoda Pókember, és még csak hallomásból sem ismerik a tévét! – ők Kim és Barry Plath gyermekei, akik szüleik szabályai szerint élnek Georgia állam közelében. A TLC most betekintést enged a felgyorsult világtól elzárkózó család mindennapjaiba a hat részes Család a földi mennyországban című sorozattal, amely hazánkban december 23-án 20.00 órakor veszi kezdetét.
Olvass tovább