Ötletfejlesztés fiatal újítóknak

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az ötlettől a piaci termékig hosszú út vezet, a legtöbb innováció nem jut keresztül ezen az akadálypályán. A tavalyi sikeres bemutatkozás után most új lehetőségekkel jelentkezik a Telekom fiataloknak szóló platformja, a MagentaKraft. Folytatódik az ötletfejlesztési folyamat, amelynek során a fiatal tehetségek egy nemzetközi márka szellemi és technológiai hátterére támaszkodhatnak. A MagentaKraftban a fiatalok a legjobb szakértők közreműködésével fejleszthetik befektetésre érett projektté saját ötleteiket edukátorok segítségével, támogatást kapva a kidolgozásától egészen az invesztorok előtti bemutatásig. A lehetőség 2021-ben is nyitva áll: az idei pályázatokat március 8-ig várják.
Olvass tovább

Év végi hajrára biztatja a kkv-kat a Telekom

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Év végi hajrára biztatja a kkv-kat a Telekom, amelynek során arra hívja fel a figyelmet, hogy már kis digitális fejlesztésekkel is eredményeket és pozitív változást érhet el egy kis- és közepes vállalkozás.   A december végéig tartó időszakban rendkívül sok teendő és feszített tempó vár a vállalkozásokra. A kihívások teljesítéséhez nyújt segítséget számukra  a Telekom azért, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki az év végéig hátralévő bő száz napból.
Olvass tovább

A Magyar Telekom kampánya a fiatalabb és idősebb generációk együttműködését állítja középpontba

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Magyar Telekom arra hívja fel a figyelmet, hogy a Tettek Hálózatán generációk segítik egymást, eszmét cserélnek és együtt előbbre jutnak. A március 16-án indult kampány reklámfilmjeiben mindennapi szituációk közben láthatjuk a digitális fejlesztések különböző korosztályokat összekötő erejét, míg a digitális térben nemcsak a generációk, hanem már az idősíkok is párbeszédbe lépnek egymással. Mindegy, hogy digitális bennszülött vagy, netán most tanulod a netezés alapjait, a Tettek Hálózata segítségével többet tudsz kihozni az életedből.
Olvass tovább

Díjmentes extra adattal és tartalmakkal segít a Telekom

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Telekom digitális szolgáltatásaival tevőlegesen is hozzájárul a kapcsolattartás megkönnyítéséhez, ügyfeleit a koronavírus miatt kialakult helyzetben extra adatmennyiséggel segíti. Hétfőtől (március 16.) minden mobil ügyfele számára külön díjazás nélkül 10 GB extra adatmennyiséget biztosít, valamint a lakossági és kisvállalati ügyfelek a Telekom alkalmazásban még további 5 GB adatot pótlólag aktiválhatnak.
Olvass tovább

Zöld opció Földünk védelméért

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Magyar Telekom Csoport a hazai nagyvállalatok közül elsőként, európai vezető távközlési szolgáltatók körében elsők között vált teljes mértékben karbonsemlegessé 2015-ben, és a tavalyi évben soron következő ötödik karbonsemleges évét zárta. A vállalat fenntarthatósági intézkedésein túl lakossági és üzleti ügyfeleit is bekapcsolta klímavédelmi törekvéseibe: az ExtraNet Zöld 1 GB adatbővítő szolgáltatás bevezetésével lehetőséget teremtett, hogy ügyfelei ilyen módon is tehessenek a környezet védelméért.
Olvass tovább