Rádióhallgatottság mérés okostelefonnal

Kategória: Aktuális.

A több éve folyó teszteket követően, a brit rádiós szervezettel, a RAJAR–ral való együttműködésben az Ipsos Csoport Media, Content & Technology (MCT) üzletága most egy közel 12 hónapos újabb MediaCell tesztelési projektbe kezdett, aminek keretében egy több mint 350 válaszadóból álló tesztpanel épül a rádióhallgatottság folyamatos, passzív mérésére.
Olvass tovább

Egy havi ösztöndíjból Deloitte a Technology Fast EMEA 500

Kategória: Aktuális.

Az ingatlan.com csoport, ezen belül az ingatlan.com az egyik legrégebbi magyar site, amelyet tizenegy évvel ezelőtt egy építész egyetemista, Mészáros Dávid alapított. Elképzeléseiket visszaigazolta a Deloitte Technology Fast EMEA 500 lista díja, melyet november 24-én vett át második alkalommal Korbuly Krisztián vezérigazgató Londonban. Egy havi ösztöndíjából foglalta le a domain-nevet, testvérével fejlesztette ki az adatbázis-kezelő szoftver prototípusát.
Olvass tovább

Carnation – New Tech Meetup szponzoráció

Kategória: Aktuális.

A Carnation idén is támogatta a Meetup születésnapi rendezvényét. Az ügynökség egy négyemeletes design-tortával és minitortákkal készült az eseményre. A Budapest New Technology Meetup Group egy technológiai érdeklődésű közösség, melynek tagjai hónapról-hónapra érdekes prezentációikkal hívják fel egymás figyelmét az új és izgalmas technológiákra.
Olvass tovább