Megválasztották hazánk első NetMiniszterelnökét!

Kategória: Aktuális.

Lezárult a Legyél Te Magyarország NetMiniszterelnöke című kampányverseny, amely a hetivalasz.hu és a Média Hungária konferenciairoda közös játéka. 2010 április 1-én a reggel 8 órától éjfélig tartó szavazás során a játék döntőjébe jutott NetMiniszterjelöltjek és kampánycsapataik több mint 9000 embert mozgattak meg és bírtak voksolásra az interneten, a www.legyelte.hu weboldalon. Magyarország első NetMiniszterelnöke a BrandTrend által is támogatott Horváth Dávid.
Olvass tovább

Superbrands Kölöknet rajzpályázat

Kategória: Aktuális.

A Superbrands Magyarország és a Kölöknet rajzpályázatot hirdetett a magyarországi és határon túli magyar felső tagozatos diákok részére, amelynek témája Az iskolád, mint márka volt. A Mitől egyedi és különleges, mitől kiváló a Te iskolád? kérdésre választ kereső és adó rajzok célja, hogy felkeltsék az érdeklődést, megkülönböztessék és kiemeljék a pályázó iskoláját a sokaságból.
Olvass tovább

”Az ötödik elem: Te magad légy!”

Kategória: Aktuális.

2008. december 11-től 2009. január 1-ig tekinthető meg Budapest belvárosában a Liszt Ferenc téren Köő Adrien fotográfus Street Art Kiállítása "Az ötödik elem: Te magad légy!" címmel a Metaxa támogatásával. A fotókhoz ezúttal hangok is társulnak - a ciy-light keretekbe helyezett speciális hang effektek a mellettük elhaladók mozgására reagálva csendülnek fel.
Olvass tovább

Cosmopolitan példaképek

Kategória: Aktuális.

Az idén hatodszor meghirdetett Cosmopolitan  „Te vagy a legjobb” nagydíjat 10 kategóriában osztják ki: tévés színésznő; tévés vagy rádiós műsorvezető; üzletasszony; sportoló; író, költő vagy újságíró; énekesnő; modell; színpadi, musical- illetve operettszínésznő; társadalmi szerepvállalás; divattervező, képző- vagy iparművész. 
Olvass tovább