Kihirdették a Kreatív Kirakat győzteseit

Kategória: Aktuális.

A 30 éves Budapesti Tavaszi Fesztivál és az OTP Bank közös pályázatot hirdetett a bank egyes budapesti kirakatainak kreatív berendezésére. A Budapesti Fesztiválközpont főszponzora 26 fiók kirakatában biztosított teret arra, hogy a tervezők különféle installációkkal mutassák be, hogy mit is jelent számukra a kultúratámogatás, a kultúra és a művészet fontossága, valamint a 30 éves fesztivál története.
Olvass tovább

Kupon beváltó kampány

Kategória: Aktuális.

Sikerrel zárult a március 10-14. között megrendezett Tavaszi Kupon Napok. A 2008-ban megrendezett első - karácsonyi - online kuponakcióhoz képest több mint tízszer annyi kupont, 55.000 darabot töltöttek le és nyomtattak ki, s ezek közül 10.000 feletti volt a beváltások száma. Magyarországon a legnagyobb online kupon beváltó kampány sikere párhuzamot mutat az Egyesült Államokban tapasztalt online kuponozás eredményeivel.
Olvass tovább

Budapest, mint világváros kulturális kínálatát megismertetni

Kategória: Aktuális.

Idén minden eddiginél több, közel 60 nemzetközi újságíró érkezik a magyar fővárosba, hogy megismerkedjen a 2009-es Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) programkínálatával, a Magyar Turizmus Zrt. és a Budapesti Fesztiválközpont Kht. együttműködésében megvalósuló tanulmányút keretében.
Olvass tovább