Új marketing és kommunikációs igazgató a Magyar Telekomnál

Kategória: Aktuális.

Karrier Az  új marketing és vállalati kommunikációs igazgatóságot Kovács Ildikó vezeti, aki 2011 februárja óta a Magyar Telekomnál  Társasági PR igazgatói feladatokat látott el. Liptay Gabriella marketing kommunikációs ágazatvezető 2011. június 30-ával távozott a vállalattól és más területen folytatja karrierjét.
Olvass tovább

Somlyai Dóra a MOL-csoport kommunikációs igazgatója

Kategória: Aktuális.

Karrier A Társasági Kommunikáció újonnan kinevezett igazgatója 2010. január 1-jétől Somlyai Dóra, aki 2007 óta vezeti a magyarországi kommunikációt. Új feladatkörében ő irányítja majd a folyamatosan növekvő vállalatcsoport teljes kommunikációs tevékenységét, lefedve többek között a PR, a marketing kommunikáció, a márkafejlesztés, a belső kommunikáció és a rendezvényszervezés területeit.
Olvass tovább

Karvalics Attila a MOL-tól a Weber Shandwick-be igazolt

Kategória: Aktuális.

Karrier A Weber Shandwick közép-kelet-európai ügyvezetőjének helyetteseként folytatja pályafutását Karvalics Attila, aki a MOL-csoport Stratégiai Kommunikációs és Társasági Marketing Igazgatói székét cseréli fel új pozíciójára.  A PR-cégnél kommunikációs stratégiák alkotása, digitális média megoldások kidolgozása, illetve CSR projektek szakmai felügyelete mellett az ügyfélkapcsolati tevékenység erősítése és üzletfejlesztési teendők várnak majd rá.
Olvass tovább