A közmédia ”lezüllesztett” rendszere

Kategória: Aktuális.

Az új médiatörvény nem terjeszkedik túl azon, amit az európai uniós irányelv megjelenít - mondta Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke szerdán Budapesten, a Magyar Elektronikus Újságírók Szövetsége által rendezett konferencián.
Olvass tovább

45 pályamű az EFFIE döntőben

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2010-ben kilencedik alkalommal rendezi meg a nemzetközi és hazai marketing-kommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. A zsűritagok munkájának eredményeképpen 45 pályamű jutott döntőbe.
Olvass tovább

A Cetebe a Platina Effie díjas

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2009-ben már nyolcadik alkalommal rendezte meg a nemzetközi és hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. Az EFFIE díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerése.
Olvass tovább

Európai Kereskedelem Napja

Kategória: Aktuális.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, mint az EuroCommerce magyarországi tagszervezete összefogva az ÁFEOSZ, az OKSZ, a KISOSZ, az MKIK, a KASZ, az MBSZ országos érdekvédelmi szervezetekkel, a kereskedelmi vállalkozói kör támogatásával idén november 3.-án ötödik alkalommal rendezi meg itthon az Európai Kereskedelem Napját.
Olvass tovább