Bővülő szolgáltatások a jövő városában

Kategória: Aktuális.

A Magyar Telekom által 2009 májusában elindított T-City programban újabb innovatív szolgáltatások válnak elérhetővé Szolnok - Szandaszőlős városrészének lakosai számára. A "digitális város" koncepciójának lényege, hogy a Magyar Telekom Szolnok lakóival és vállalkozásaival, intézményeivel együttműködve alakítja ki, illetve módosítja a mindennapi életet megkönnyítő új szolgáltatásokat, tárja fel a jövőbeni igényeket, illetve találja meg azon üzleti modelleket, melyek kölcsönösen előnyösek, ár-értékarányosak lehetnek. 
Olvass tovább

Újabb városokban fizethető mobillal a parkolás díja

Kategória: Aktuális.

Az idén tavasszal bevezetett MobilParkolás egyre nagyobb népszerűségnek örvend: az elmúlt hónapok során folyamatosan emelkedett a szolgáltatást igénybevevők száma. Az EME Zrt, a Pannon, a T-Mobile és a Vodafone bejelentette, hogy a parkolási jegy megvásárlását egyszerűen és könnyen, mobiltelefon segítségével lehetővé tévő MobilParkolás rendszerbe most két újabb város, Vác és Szolnok városa is bekapcsolódott, így immár összesen 23 városban használható.
Olvass tovább

Beelőzte a Coop a Tescót

Kategória: Aktuális.

Szívesebben értékesítették a debreceni Hélikert a Coop Szolnoknak, mint a Tescónak.  A Hélikerre kiírt pályázaton a Coop-csoport meghatározó tagja jobb ajánlatot tett, mint a hipermarket lánc. A Coop Szolnok a Héliker felvásárlásával évente további 9 milliárd forinttal növelheti forgalmát, s 24 ezerről, 58 ezer négyzetméterre nő kiskereskedelmi területe.
Olvass tovább