Magyarországon is elindul a Jeff

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A cég Mr Jeff szolgáltatása egy mindenki számára kényelmes és gyors mosási és ruhatisztítási lehetőséget kínál. Az Android és iOS eszközökön elérhető applikáción vagy weboldalon keresztül történő megrendelés során a futár a megadott címen és időpontban felveszi a mosnivalót, majd egy szintén egyeztetett időpontban visszaviszi a tiszta és kivasalt ruhákat.
Olvass tovább

Házhoz jön a Huawei

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Júliustól az ország egész területén elérhető új szerviz szolgáltatást indított a Huawei. A vállalat egyes prémium okostelefonjaihoz igényelhető szolgáltatás lényege, hogy a készülékekért házhoz jön a futár, majd azokat a szervizelést követően házhoz is szállítja. A garanciális javítások esetében a telefonok feladása és házhoz-szállítása egyaránt ingyenes. (BrandTrend)
Olvass tovább

Szolgáltatásokkal erősít a Vatera

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Hazánkban is egyre többen keresnek rá interneten a különböző szolgáltatásokra, és maguk a szolgáltatók is ezt a hirdetési formát kedvelik a leginkább – többek között ez derült ki a Vatera csaknem 5000 fő részvételével készült kérdőíves felméréséből. Az online piactér az eredményekben is tükröződő felhasználói igények alapján az új, Szolgáltatás kategóriával bővítette kínálatát, így a vaterázók mostantól néhány kattintással találhatnak nyelvtanárt, villanyszerelőt, fodrászt vagy akár költöztetőt, akik a leendő ügyfelek számára egy rövid videóban is bemutatkozhatnak. (BrandTrend)
Olvass tovább