Krizsó Szilvia kapta a Déri-díjat

Kategória: Aktuális.

A Magyar Televízió műsorvezetője, Krizsó Szilvia 2010. április 29-én Déri János-díjat kapott. Az elismerést a Teadélután c. magazinban veheti át. A szólás szabadsága című közéleti magazin műsorvezetője közel tizenöt éve dolgozik a média világában. A Déri János-díjat, ezt a rangos elismerést olyan kiváló szakembereknek ítéli oda az Április 14. alapítvány, akik munkájuk során minél több műfajban maradandót alkotnak.
Olvass tovább

Nika György az Este műsorvezetője lesz

Kategória: Aktuális.

Az Este szerkesztő-műsorvezetőjeként folytatja munkáját március közepétől Nika György. Az MTV brüsszeli tudósítója a hétköznap esténként látható hírháttér műsort Mészáros Antóniával váltásban fogja vezetni, miután Krizsó Szilvia, a hírháttér-műsor korábbi vezetője a vasárnapi A szólás szabadságában folytatja munkáját.
Olvass tovább

Nemzeti Csúcs élőben az MTV-n

Kategória: Aktuális.

Az első perctől az utolsóig, élő közvetítést láthatnak a Magyar Televízió nézői a szombat délelőtt 10 órakor kezdődő nemzeti csúcsról az m2-n. A vita előtt és a szünetben, a stúdióban Krizsó Szilvia meghívott szakértőkkel elemzi az eseményeket, amíg az m1-en 18:30-tól félórás összefoglalót láthatnak a nézők a nap eseményeiről.
Olvass tovább