A Magyar Telekom ügyfélszolgálati igazgatója lett az év projektmenedzsere

Kategória: Aktuális.

OnBrand Az évente megrendezésre kerülő Projektmenedzsment Fórum Szervező Bizottsága kilencedik alkalommal írta ki "Az év projektmenedzsere" díj nyilvános pályázatát. A pályázat célja elsősorban a hazai projektmenedzsment szakma egy kiemelkedő szakemberének elismerése, és példáján keresztül  a figyelem felhívása a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, illetve a kiemelkedő projektek eredményeire. 
Olvass tovább

Budapest Winter Invitation

Kategória: Aktuális.

A tavalyi évben második alkalommal megvalósított Budapest Winter Invasion (BWI) elnevezésű kampány Budapestnek 50.000 plusz vendégéjszakát hozott. A sikeres akcióban részt vett szállodák kezdeményezték a folytatást, ezért a BWI Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy az együttműködő partnerek idén is egyesítik erejüket, pénzügyi forrásaikat és ismét meghirdetik a kampányt.
Olvass tovább

Új név, új szlogen

Kategória: Aktuális.

A tavalyi évben második alkalommal megvalósított Budapest Winter Invasion (BWI) elnevezésű kampány Budapestnek 50.000 plusz vendégéjszakát hozott. A BWI Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy az együttműködő partnerek idén is egyesítik erejüket, pénzügyi forrásaikat és ismét meghirdetik a kampányt. Az új Budapest Winter Invitation kampányhoz a "Take your time: we give you an extra day! (Ráérsz: adunk még egy napot!)" szlogen társul.
Olvass tovább