Idén először átadták az Év Campus Honlapja díjakat

Kategória: Aktuális.

Nyolcadik alkalommal osztotta ki a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) az immár hagyományos Év Írása, Év Fotója díjakat, a Pál Imre Emlékdíjat, a Pro Sperare díjat, a Hallgató Újságírásért Díjat, és idén először az Év Campus Honlapja díjakat március 12-én Gödöllőn, a Szent István Egyetemen, ahol a Felsőoktatási Média Konferenciát rendezték.
Olvass tovább

Az egyetemek, főiskolák számára fontos a saját arculat

Kategória: Aktuális.

Fontos azonban, hogy eladni csak azt lehet, ami valóban tartalommal bír - nyitotta meg szavaival március 12-én a nyolcadik Felsőoktatási Média Konferenciát dr. Solti László, aki a kétnapos rendezvény házigazdája, a Szent István Egyetem (SZIE) rektoraként mondott köszöntőt. A helyszínt idén az intézmény gödöllői kampusza biztosítja.
Olvass tovább

Meghalt Spéter Erzsébet

Kategória: Aktuális.

Életének 92. évében pénteken este elhunyt Spéter Erzsébet kulturális mecénás - tudta meg az MTI a budapesti Szent Ferenc Kórháztól. Az Egyesült Államokból hazatért Spéter Erzsébet a nyolcvanas évek közepén tűnt fel először a tévé képernyőjén, Vitray Tamás "Telefere" című műsorában. A mindig turbánt viselő, egyedi öltözködésű, exhibicionista asszony hamar az érdeklődés középpontjába került - írja az index.hu
Olvass tovább

Civil szervezetek – non profit marketing

Kategória: Aktuális.

Szerző: Prof. Dr. Hoffmann Istvánné "Ahhoz hogy jót tegyünk hatalomra, és hozzáértésre van szükség."(Szent Ignác) A civilszféra tudatos, a társadalom adott csoportjai számára nélkülözhetetlen szolgálatot végez, nyereség indítékok nélkül. Tevékenységét a nyilvánosság rokonszenvvel, pénz és időráfordítással segíti, támogatja. A civilszféra is szegmentált piacon működik, hasonlóan a profitorientált szolgáltatókhoz, tehát a marketing itt is sikerfeltétel.
Olvass tovább