A szegedi városi menetrend a Google Térképen is elérhető

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Szeged közösségi közlekedésének menetrendjével bővült a Google Térkép. A Google, Szeged Megyei Jogú Város, a Szegedi Közlekedési Társaság és a DAKK Zrt. együttműködésének köszönhetően mostantól Szeged minden villamos, trolibusz és busz menetrendje elérhető a Google Térkép online útvonaltervező rendszerében.
Olvass tovább

Megalakult a a Gyógyszeripari Innovációs Pólushálózat

Kategória: Aktuális.

Gyógyszeripari Innovációs Pólushálózat kiépítését célozza az a megállapodás, melyet Debrecen, Szeged, Pécs városai, egyetemei, iparkamarái, valamint a Teva Gyógyszergyár, a Richter Gedeon és az MTA Szegedi Biológiai Központja írt alá 2009. február 7-én, a Debreceni Egyetem Napján. A nagy volumenű összefogás célja, hogy a Magyarországon hagyományosan erős gyógyszeripar a globális piacon versenyképes termékekkel tudjon megjelenni.
Olvass tovább

Betekintés a reklámok mögé

Kategória: Aktuális.

Szeptember 22-28. között rendezi meg a Magyar Reklámszövetség a 4. Reklámhetet. Az országos rendezvénysorozatban Budapest mellett Debrecen, Pécs, Szeged és Székesfehérvár is kínál programokat azért, hogy segítsenek megérteni, mi van a reklámok mögött. A New Yorkból származó esemény itthon előadásokat, kiállításokat kínál az érdeklődőknek, segíti a kulisszák mögé való bepillantást, segít megérteni azokat a folyamatokat, amelyek következtében nap mint nap annyi reklámmal találkozunk.
Olvass tovább