A Ringier AG és az Axel Springer AG összevonja kelet-európai érdekeltségeit

Kategória: Aktuális.

A Ringier AG és az Axel Springer AG egy új, zürichi székhelyű közös-vállalatban egyesíti Kelet-Európa öt országában folytatott tevékenységét. Az újonnan alakuló társaságban mindkét vállalatnak 50 százalékos részesedése lesz. A közel 414 millió eurós (604 millió svájci frank) összforgalmat bonyolító és 4800 dolgozót foglalkoztató közös-vállalkozás az egyik legnagyobb média vállalat lesz Kelet-Európában. A vállalat tőzsdei bevezetése három - öt éven belül várható.
Olvass tovább

Florian Fels a Ringier AG vezetői testületének új tagja

Kategória: Aktuális.

Karrier Florian Fels a vezetője a Ringier új Közép-Európai Divíziójának. Ezt megelőzően a szakember az Axel Springer Polska vezérigazgatója és ügyvezetői testületének elnöke volt, vagyis az Axel Springer lengyelországi tevékenységéért felelt. Florian Fels 2010. február 1-jétől tölti be új pozícióját.
Olvass tovább

Megalakult az OANDER Consulting és az OANDER Sales House

Kategória: Aktuális.

Az internetes megjelenések kreatív és stratégiai tanácsadására szakosodott cég júliustól indítja el direct sales house szolgáltatását is, OANDER Sales House néven, valamint internetes tartalomprodukciós szolgáltatásokra szakosodott divízióját OANDER Produkció néven. A fiatal szakemberekből álló csapat 2007 óta dolgozik az ország egyik vezető kiadóvállalata, az Axel Springer Magyarország Kft. külső partnereként.
Olvass tovább

Affiliate partnerprogramot indított a Depo.hu

Kategória: Aktuális.

Affiliate partnerprogramot indított a Depo.hu, Magyarország első online piactere. Az eddigi tapasztalatok kedvezőek, a programhoz a tesztidőszak során az Axel Springer, az Inform Média, valamint a Ringier Kiadó is csatlakozott. A korábban elsősorban szórakoztató elektronikai, illetve számítástechnikai termékeket kínáló Depo.hu az elmúlt 2-3 évben folyamatosan bővítette a piactérben elérhető terméktípusok körét.
Olvass tovább