A Spíler TV-n tér vissza a Premier League

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Június 17-én a Spíler TV-n tér vissza a vitathatatlanul az egyik legértékesebb nemzeti labdarúgó bajnokság, az angol legfelsőbb osztályba tartozó Premier League. Az első mérkőzést az Aston Villa és a Sheffield United játssza, amelyet a Britannia című magazinműsor különkiadása előz meg, hogy minden foci rajongó felvegye a fonalat a kényszerszünet után.
Olvass tovább

Három új csatornával erősít a TV2 Csoport

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Három nap alatt, három új csatornát indít a TV2 Csoport, portfólió-bővítésének következő felvonásaként. Augusztus 13-án a Spíler TV, a legnépszerűbb európai nemzeti labdarúgó-bajnokság, a Premier League első fordulójával jelentkezik majd, míg 14-én a vadonatúj telenovella csatorna, az Izaura TV nyit, három országos sorozatpremierrel. A triumvirátust a Zenebutik zárja, amely augusztus 15-étől minden nap elhozza a legnagyobb zenei klasszikusokat és legfrissebb listavezetőket. (BrandTrend)
Olvass tovább

Premier League meccsek a UPC kínálatában

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A 94 digitális és 6 HD csatornát kínáló UPC Digital Gold csomag újabb csatornával bővül, és az elsők között kínálja ügyfelei számára a TV2 Csoport portfólió-fejlesztésének részeként augusztus 13-án startoló új csatornáját, a Spíler TV-t. A csatorna a 72-es csatornahelyen lesz elérhető. (BrandTrend)
Olvass tovább