2021-től klímasemleges a SIÓ-Eckes

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Eckes-Granini Csoport és leányvállalatai (Magyarországon a SIÓ-Eckes) 2021-től egész Európában klímasemlegesek lettek, mivel teljes mértékben ellensúlyozzák károsanyag-kibocsátásukat. A hitelesített kompenzáció érdekében a teljes cégcsoport csatlakozott a brazíliai Portelben folyó nemzetközi klímavédelmi programhoz, amellyel évente a becslések szerint 17.872 hektár trópusi esőerdő megóvását támogatja az Amazonas-medencében.
Olvass tovább

Új marketingigazgató a SIÓ-nál

Kategória: Aktuális.

Karrier A szakember a multinacionális környezetben szerzett tapasztalatait ötvözve stratégaként kezdte meg marketingigazgatói tevékenységét a hazai gyümölcsleveket kínáló SIÓ-ECKES Kft-nél. A cég a SIÓ Prémium, a SIÓ, a SIÓ VitaTigris, a SIÓ Fresh&Fruit, a SIÓ Könnyű és Zamatos, a Hohes C gyümölcslevek és gyümölcspüré, továbbá a SIÓ Gyümölcs Szörpök gyártója és forgalmazója, valamint a YO Szörp hazai forgalmazója.
Olvass tovább

Magyar innovációs igazgatót neveztk ki

Kategória: Aktuális.

Karrier Zarándy Katalin 2010. május 1-től a vállalatcsoporton belüli kinevezéssel az Eckes-Granini Group Innovációs Igazgatói pozícióját tölti be a cég központjában, a németországi Nieder-Olm-ban. 2001.óta dolgozik az alkoholmentes italok piacán, az Eckes-Granini csoporthoz 2007-ben csatlakozott, mint a Sió-Eckes, a piacvezető gyümölcslégyártó cég, marketing igazgatója.
Olvass tovább