A Pöttyös Túró Rudi Magyarország legerősebb márkája

Kategória: Aktuális.

A Pöttyös Túró Rudi végzett az első hazai márkaerő rangsor élén. A B&P Braun & Partners Magyarország és a GfK Hungária Piackutató Intézet által készített kutatás eredményeként kialakult lista második helyén a Coca-Cola, a harmadikon a Danone, míg a negyedik-ötödik helyen az RTL Klub és a TV2 végzett. A Pöttyös Túró Rudi listavezető helyezésének egyik oka, hogy a válaszadók mintegy kétharmada, 64 százaléka ehhez a márkához érzi leginkább közel magát.
Olvass tovább

Koncentrálódik a hazai Túró Rudi piac

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a Sole-Mizo Zrt. irányítást szerezzen a Danone Kft. Túró Rudi üzletága felett. A Sole-Mizo Zrt. 2009. október 5-én szerződést kötött a Danone Kft-vel, melynek értelmében megszerzi annak Túró Rudi üzletágát. A szerződés kiterjed a marcali gyár által használt védjegyekre is.
Olvass tovább

Újabb két évre EBU-vezető

Kategória: Aktuális.

Karrier Továbbra is az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) legfőbb irányító testületének tagja lesz Rudi Zoltán, miután a szervezet genfi közgyűlésén újabb két évre bizalmat kapott november 14-én, pénteken. A megújult csúcsvezetői testület a nyári budapesti közgyűlésen megválasztott Jean-Paul Philippot elnök irányításával 2009 januárjában kezdi meg működését.
Olvass tovább

Magyar Turó Rudi Kínában

Kategória: Aktuális.

Ünnepélyes keretek között felavatták a Pekingtől 185 kilométerre északra lévő Fengningben a magyar technológiával és berendezésekkel létrehozott tejipari üzemet, amely egyebek közt egy Túró Rudi-féleséget is meghonosít Kínában. Napi százezer csokoládébevonatú túródesszert készül a magyar Túró Rudi mintájára Kínában Túró Kiittyy néven.
Olvass tovább

Tizenhárman

Kategória: Aktuális.

Médiaértesülések szerint tizenhárom pályázat érkezett be a Magyar Televízió elnöki posztjára. A Népszabadság és az MTI úgy tudja: a jelöltek között van Baló György, Szinetár Miklós, Kert Attila hírigazgató, Rudi Zoltán korábbi elnök, az előző körben is indult Havasi János és Székely Ferenc, Zelles Sándor, a Kincstári Vagyoni Igazgatóság korábbi vezetője, Marcsa Attila egyetemi oktató, a szombathelyi körzeti stúdiót vezető Dobrányi Tamás, Feki László és Komlós András rádiós.-írja a vg.hu.
Olvass tovább

Csúcsvezetők között Rudi Zoltán

Kategória: Aktuális.

A világ legnagyobb televíziós és rádiós szövetségének csúcsvezetői közé választották Rudi Zoltánt, a Magyar Televízió elnökét. Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének (EBU) genfi közgyűlésén az ötvennégy ország hetvenhat közszolgálati rádióját és televízióját tömörítő unió tagjai voksoltak a szakember mellett. Ezzel az 1950 óta működő EBU történetében először választottak magyar televízióst a szervezet legfelső irányító testületébe.
Olvass tovább

Rudi Zoltán a pályázat mellett

Kategória: Aktuális.

"A közszolgálati televíziózás, a verseny és a teljesítmény elkötelezettjeként egyetértek azzal, ha pályázaton méretnek meg azok a tervek, amelyek szolgálják, hogy a Magyar Televízió továbbra is eredményesen gazdálkodjon és közszolgálati műsorszolgáltatóként meghatározó szereplő legyen a digitális korban." -  írta Rudi Zoltán, az MTV elnöke abban a levélben, amelyet Czeglédi Lászlónak, az MTV Közalapítvány kuratóriumi elnökének küldött el, még a kuratóriumi elnökség délutáni ülése előtt.
Olvass tovább

Továbbra is nyereséges a köztelevízió

Kategória: Aktuális.

Első féléves pénzügyi eredményei alapján a Magyar Televízió a legjobb úton halad afelé, hogy kétévi konszolidált gazdálkodás után az idén is teljesítse szerény nyereséggel számoló üzleti tervét. A szigorú pénzügyi fegyelem nem oldódik - erősítette meg Rudi Zoltán elnök, és a kontrolling vezetőből megbízott gazdasági igazgatóvá előre lépő Nagy Attila.
Olvass tovább