A Rossmann a világ egyik legjobb munkáltatója

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

750 cég szerepel az amerikai Forbes magazin „A világ legjobb munkaadói” listáján, amelyen a dolgozók szavazatai alapján kialakult sorrendben a Rossmann az 54. helyre került – közvetlen a Netflix mögé. „Kis- és nagykereskedelem” kategóriában, a német kiskereskedelmi cégek közül a legjobb helyezést érte el a drogérialánc.
Olvass tovább

Liluék hangolják az országot az őszi-téli szezonra

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Ahogy beköszöntöttek az első őszies napok, Lilu, Stahl Judit és Viszkok Fruzsi is elkezdtek hangolódni a meghitt időszakra. A Rossmann influenszerei letették voksukat a limitált kiadású beauty könyv, puha takarók, finom tea- és kellemes illatgyertya-válogatások mellett, amik a hűvösebb hónapokban és az ünnepek idején is harmóniát varázsolnak az otthonokba.
Olvass tovább

Pandémia idején is biztonságos fizetés a drogériában

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Magyarországon elérhető drogérialáncok között elsőként a Rossmann Flórián téri üzletében használhatnak a vásárlók önkiszolgáló kasszát. A szolgáltatás 2020. augusztus 31-től érhető el az ország egyik leglátogatottabb és legnagyobb Rossmann üzletében, a vásárlói visszajelzéseket figyelembe véve, pedig további nagy forgalmú boltok látogatói számíthatnak a kasszák bevezetésére.
Olvass tovább

A tudatos vásárlóknak kedvez a Rossmann webshopjának új funkciója

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Rossmann Online Drogériája ezentúl új funkcióval várja a tudatos vásárlás iránt érdeklődő vevőit: 22 új termékminősítő kategóriát hoztak létre, amit már 884 saját márkás termék leírásában megtalálhatnak azok, akik a drogérialánc webes felületén vásárolnak. A három leggyakrabban használt kategória a vegán, a mikroműanyag-mentes, illetve a bio minősítés, de számos egyéb szempont alapján is dönthetnek a vásárlók a termékek böngészésekor. A Rossmann hosszú távú tervei között szerepel a minősítések kiterjesztése a beszállítói termékekre is.
Olvass tovább