A Republic Group új havidíjas partnere Európa legnagyobb téglagyártója

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Republic Group új havidíjas partnere Európa legnagyobb téglagyártója. Az 1819-ben alapított Wienerberger az egyik vezető építőanyaggyártó a világon. A Wienerberger küldetése, hogy javítsa az emberek életminőségét szerte a világon. Termékei és rendszermegoldásai lehetővé teszik az energiahatékony, egészséges, klímabarát és megfizethető életmódot. A tenderfeladat Magyarország vezető tégla-márkájához, a Porothermhez kapcsolódott. A házépítés tudománya szlogen által is hangsúlyozott innovációs szemlélet ragadta meg a Republic Group kreatív csapatának fantáziáját.
Olvass tovább

A Republic Group készített új szpotot a Blikknek

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Ringier Axel Springer Magyarország a Republic Groupot kérte fel a kiadó 2021-es marketingkommunikációs tevékenységének támogatására. A közös munka a Blikk új reklámszpotjával indult el. Az ügynökség célja, hogy a megszokott platformot friss és játékos tartalmakkal újítsa meg. Február 15-én lesz éles az idei első szpot, amelyben továbbra is Szabó Győző, a márka reklámarca buzdítja az olvasókat, hogy vegyenek részt a Blikk nyereményjátékában. A februári kampány során a színész áthallásos keresztnevét kihasználva született meg a szlogen: “Legyen ön is Győző!“.
Olvass tovább

A Republic Group nyerte a Pfizer tenderét

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az ügynökség a kullancs által terjesztett agyvelőgyulladás – azaz kullancsencephalitis – elleni védőoltás kommunikációjának integrált stratégiai tervét állította össze és valósítja meg. A betegség és annak megelőzéséről szóló edukatív, tartalmi fókuszú kampány kifejezetten újszerű megközelítésből szólítja meg a célcsoportokat – írják.
Olvass tovább

Jobb bízni, mint megijedni

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Tavasszal sokan érezhették, hogy kicsúszik a lábuk alól a talaj, és a vírus okozta veszélyhelyzetben nem tudhatták biztonságban pénzügyi megtakarításaikat, befektetéseiket. A Diófa PVK tapasztalt szakemberei mindeközben azon munkálkodtak, hogy megfelelő kockázatú alapokat hozzanak létre az ügyfelek számára, és minimalizálni tudják az esetleges veszteségeket. Ennek népszerűsítésére indított online kampányt a Diófa PVK, melynek a kreatív tervezéséért a Republic Group reklámügynökség felelt – írják.
Olvass tovább

Lokalizációra specializálódott divíziót indított a Republic Group

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Republic Group részeként egy új, adaptációs kampányokkal foglalkozó divízió indult útjára. Az elmúlt időszakban több olyan megbízást kapott az ügynökség, amely kifejezetten régiós koordinációs feladatokra, illetve lokalizációra vonatkozott. Az ad_apt többek között a globális kreatív ügynökségek által elkészített anyagok teljeskörű és költséghatékony lokalizációjával, valamint kreatív produkciós gyártásával foglalkozik Magyarországon, illetve környező európai országokban.
Olvass tovább