Három hét múlva a valóság Egerszalókon lesz

Kategória: Aktuális.

Három hét múlva senki nem kerülheti el a valóságot, hiszen szeptember 27-28-án ismét megrendezésre kerül az Országos Reklámkonferencia. A valóság fogalma köré szervezett rendezvény minden kommunikáció iránt érdeklődő számára kínál izgalmas előadást vagy beszélgetést, amely idén is az egerszalóki Saliris Resortban lesz.
Olvass tovább

Emoráció 2010 – Rubik, Bruketa-Zinic, Felcsuti és gasztrosznobéria

Kategória: Aktuális.

Az idei Reklámkonferencia címének, az "Emoráció"-nak megfelelően bőségesen tartogat emocionális és racionális programokat is. Szeptember 28-án délelőtt, a plenáris ülésen ott lesz Rubik Ernő, feltaláló, Felcsuti Péter, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója, Jelenits István piarista szerzetes, író és tanár, illetve az Alternatív Közgazdasági Gimnázium igazgatója Horn György is.
Olvass tovább

Emoráció 2010 – Reklámkonferencia Egerszalókon

Kategória: Aktuális.

A megszokott időpontban, szeptember 28-29-én, azonban nem egészen a megszokott helyszínen lesz idén az Országos Reklámkonferencia: design vezérelte gondolkodással, újüzlet-szerzéssel, kisvállalati kommunikációval és társadalmi felelősséggel várja Egerszalókra Gosztonyi Csaba programigazgató a racionális és emocionális beállítottságú szakmabelieket is - különös tekintettel a fiatalokra és a megbízókra.
Olvass tovább

A múzsa csókja Egerben inspirál

Kategória: Aktuális.

Az idei Reklámkonferencia az inspiráció témája köré épül. Ott lesz Bálint András, a Radnóti Színház igazgatója, a Facebook üzletfejlesztési igazgatója, Trevor Johnson és az ADC*Europe elnöke, Franco Moretti is. A Magyar Reklámszövetség inspirálni szeretné a hazai szakmát, megnézve egyúttal, hogy mit jelent ez a szó mára.
Olvass tovább