Ötödször is Reklámhét

Kategória: Aktuális.

A Magyar Reklámszövetség ötödik alkalommal rendezi meg a Reklámhetet, ami ezúttal is országos és az előadások mellet szórakoztató programokkal várják a szakmabelieket és a nagyközönséget. A rendezvény stratégiai és kreatív partnere a Visioned, míg a rendezvényszervezési és pr-feladatokat a Merlin Communications látja el.
Olvass tovább

A T-Mobile kreatív reklámversenyt hirdet

Kategória: Aktuális.

A Magyar Reklámszövetség ötödik alkalommal rendezi meg a Reklámhetet, amelynek rendezvényeire április 19. és 25. között Budapesten és hat vidéki városban kerül sor. A T-Mobile nem csak kommunikációs partnerként áll a reklámszakma legfontosabb fóruma mellé, hanem kreatív reklámversennyel is hozzájárul a programokhoz.
Olvass tovább

Betekintés a reklámok mögé

Kategória: Aktuális.

Szeptember 22-28. között rendezi meg a Magyar Reklámszövetség a 4. Reklámhetet. Az országos rendezvénysorozatban Budapest mellett Debrecen, Pécs, Szeged és Székesfehérvár is kínál programokat azért, hogy segítsenek megérteni, mi van a reklámok mögött. A New Yorkból származó esemény itthon előadásokat, kiállításokat kínál az érdeklődőknek, segíti a kulisszák mögé való bepillantást, segít megérteni azokat a folyamatokat, amelyek következtében nap mint nap annyi reklámmal találkozunk.
Olvass tovább