Nemzetközi elismerés a BKF rektorának

Kategória: Aktuális.

A European Association for Public Administration Accreditation (EAPAA) akkreditációs bizottságának tagjává választották Dr. Vass Lászlót, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola rektorát 2011. szeptember 6-án Bukarestben, az European Group of Public Administration (EGPA) éves kongresszusának keretében tartott értekezleten.
Olvass tovább

BKF-es hallgatóé a legjobb európai PR-szakdolgozat

Kategória: Aktuális.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) CSR-menedzsment szakirányán, levelező szakon tavaly végzett Völgyi Katalin szakdolgozatát ítélte a legjobbnak idén bachelor (BA) kategóriában az európai pr-szervezet, a European Public Relations Education and Research Association (Euprera).
Olvass tovább

PR posztgraduális diploma a szakma kiválóságaitól

Kategória: Aktuális.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola PR kommunikációs gyakorlatorientált képzést indít február 13-tól. A hallgatók a korszerű elméleti alapok áttekintése után nemzetközi és magyar nagyvállalati PR igazgatók szakmai tapasztalatai mellett vezető hazai és nemzetközi ügynökségek kulcsembereitől, nemzetközi pr szaktekintélytől ismerhetik meg a Public Relations szakma ismert és speciális fortélyait.
Olvass tovább

Új PR munkatárs a Sakkomnál

Kategória: Aktuális.

Karrier A Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és PR ügynökség új munkatársa Maros Judit 2007-ben diplomázott a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán, egyetemi végzettséget pedig az angliai Bournemouth University public relations szakán szerzett. Tanulmányai során a londoni Chartered Institute of Public Relations 2008-as diákversenyének döntőse lett.
Olvass tovább

Public Affairs csúcstalálkozó Brüsszelben

Kategória: Aktuális.

Brüsszelben, december elején - az amerikai elnökválasztás után és a 2009-es Európai Parlamenti választások előtt - találkoznak a két kontinens public affairs és politikai kommunikációs szakértői, hogy megvitassák a szakma legújabb trendjeit. A hazai PA tanácsadó szakmát az Avantgarde Group Public Affairs igazgatója, Kanyó László képviseli a brüsszeli konferencián.
Olvass tovább

Privy Council iroda Pekingben

Kategória: Aktuális.

A Privy Council Communications PR ügynökség, illetve testvérvállalata a GPS Capital Public Affairs ügynökség közös képviseleti irodát nyitott Pekingben. A Communications First cégcsoporthoz tartozó két vállalat (ehhez a csoporthoz tartoznak még a Political Capital Institute, a Green Capital és a Health Capital szakpolitikai elemző és tanácsadó cégek is) 2008. november 1-jén nyitotta meg hivatalosan képviseleti irodáját. Együttműködő partnerük a kínai Keeway Consulting Ltd.
Olvass tovább

őszi ügyfélszerzések

Kategória: Aktuális.

Meghívásos pályázat útján nyert új megbízást a Comprad Kommunikációs Ügynökség. A cég 2008. szeptembertől írt alá határozatlan idejű szerződést a PBA-Praeventio Biztosítási Alkusz Kft. teljes körű PR-kommunikációs feladatainak ellátására. Meghívásos tenderek útján nyert új megbízásokat ősszel az EDELMAN Public Relation Worldwide is, amelynek kizárólagos hazai partnere a Comprad.
Olvass tovább