Új marketingigazgató a SIÓ-nál

Kategória: Aktuális.

Karrier A szakember a multinacionális környezetben szerzett tapasztalatait ötvözve stratégaként kezdte meg marketingigazgatói tevékenységét a hazai gyümölcsleveket kínáló SIÓ-ECKES Kft-nél. A cég a SIÓ Prémium, a SIÓ, a SIÓ VitaTigris, a SIÓ Fresh&Fruit, a SIÓ Könnyű és Zamatos, a Hohes C gyümölcslevek és gyümölcspüré, továbbá a SIÓ Gyümölcs Szörpök gyártója és forgalmazója, valamint a YO Szörp hazai forgalmazója.
Olvass tovább

Apple Premium Reseller üzlet Debrecenben

Kategória: Aktuális.

Az Apple magyarországi képviseletének statisztikái alapján az első hazai Apple Center nyitása óta (2005) több mint háromszorosára nőtt a Macintosh számítógépek felhasználóinak köre, ráadásul ez a tendencia nem csak a fővárosban, hanem a vidéki nagyvárosokban is határozottan tetten érhető. 2008. november 13-án, csütörtökön Debrecen új bevásárlóközpontjában, a Fórumban nyitja meg kapuit a hetedik Apple Premium Reseller (APR) márkabolt.
Olvass tovább

Prémiumkategóriás sör adél-afrikai piacra

Kategória: Aktuális.

Kihasználva a Grolsch sikeres megjelenését a dél-afrikai piacon, a SABMiller bejelentette újabb prémium kategóriás sörének, a Dreher Prémium Lager bevezetését. Az európai terjeszkedés részeként a SABMiller a Dreher márkához kapcsolódó jogokat 1993-ban vásárolta meg. „A prémium kategóriás termékek piacán fenntarthatósági lehetőségeket látunk annak ellenére, hogy a szektor növekedési üteme lelassult.” - nyilatkozta Van Kralingen.
Olvass tovább