Egy hullámhosszon címmel elindult a noizz.hu podcast-sorozata

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Podcast-sorozattal erősíti tartalomkínálatát a Noizz. Az online magazin Egy hullámhosszon című új formátuma hétről hétre olyan, a szakmájukban kiemelkedő, alkotóerejük teljében lévő fiatal egyéniségeket mutat be, akiknek nincs bérelt helyük a címlapokon, ritkán fordulnak meg a hazai mainstream médiában, mégis: túl érdekesek ahhoz, hogy ne ismerje a nevüket egy ország!
Olvass tovább

Második évadjával tér vissza az Egyszer Lent podcast

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Lovas Rozi vezetésével a második évadjával tér vissza az Egyszer Lent. Az első hazai történetmesélős podcast műsorban adásonként egy-egy ismert ember avatja be a hallgatókat élete legsötétebb pillanataiba, elárulva azt is, hogyan sikerült visszatérnie a gödör legmélyéről. Legutóbb Járai Máté volt a színésznő beszélgetőpartnere. A színész elmondta, hogy a kálváriája évekkel ezelőtt, imádott nagymamája elvesztése után kezdődött.
Olvass tovább

Cartoon Network-podcast sorozat indul

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Cartoon Network a legnagyobb podcast-gyártóval, a HowStuffWorks-szel közösen, május 1-jén elindítja a Drawn: The Story of Animation című tizenegy részes podcast-sorozatot. A műsor animációk alkotóinak, szinkronhangjainak, valamint rajzfilmcsatornák igazgatóinak vendégül látásával nyújt betekintést a rajzfilmkészítés kulisszái mögé. A műsor minden epizódja visszautazik az időben, hogy feltárja az animáció történetének egy-egy aspektusát, valamint azokat az alapokat, amelyekre a mai animációkészítők építkeznek. (BrandTrend)
Olvass tovább