A ReVISION új filmes üzletágat indít

Kategória: Aktuális.

Ismert hazai színészeket, köztük Szabó Győzőt, Szabó Simont, Végh Pétert és Michelle Wild-ot is felvonultató hazai gyártású kisjátékfilmmel indítja be a ReVISION gerillamarketing ügynökség új filmes üzletágát, a MoVISION-t. A digitális megoldásokra szakosodott, tavaly év elején bemutatkozó DVISION3 után a cég a jövőben a filmes feladatok kivitelezését is külön márkanév alá sorolt üzletágba szervezi.
Olvass tovább

Várkonyi Attila az MTV Szórakoztató Főszerkesztőség élén

Kategória: Aktuális.

Karrier Várkonyi Attilát kérte fel a Magyar Televízió Szórakoztató Főszerkesztőségének vezetésére Medveczky Balázs ügyvezető alelnök. A Művészetek Palotájának vezérigazgatói tanácsadója, könnyűzenei koncertjeinek rendező-szerkesztője, családi és ifjúsági programjaiért felelős művészeti tanácsadója volt mostanáig Várkonyi Attila (44 éves), aki hétfőtől a Magyar Televízió Szórakoztató Főszerkesztőségét vezeti, Román Pétert váltja.
Olvass tovább

Martin József Péter lesz a vasárnapi Népszabadság főszerkesztője

Kategória: Aktuális.

Karrier A Népszabadság Zrt. tulajdonosai és vezetése az elmúlt évben kialakított stratégiai terveinek megfelelően a Népszabadság Online megújítása után a vasárnapi lap megjelenésével erősíti piaci jelenlétét. A kiadó Martin József Pétert kérte föl az új, vasárnapi lap főszerkesztői posztjára, aki 2009. január 1-jétől csatlakozik a kiadóhoz és kezdi meg a lap megjelenésének előkészítését és az új szerkesztőség felállítását.
Olvass tovább

Posztgraduális (Sztár)Bankdiploma

Kategória: Aktuális.

Idén először két osztályt indít a Bankárképző Magyarország legjobb bankdiplomájának megszerzéséért. A szeptemberben induló képzés különlegessége, hogy a Bankárképző két sztárbankárt, Felcsuti Pétert(a Raiffeisen Bank vezérigazgatója, a Bankszövetség elnöke, 2007-ben év bankára) és Király Júliát(a Magyar Nemzeti Bank alelnöke) kért fel osztályfőnököknek. Így a kétéves, kis létszámú csoportokban zajló oktató-konzultációs programban a hallgatók első kézből, a legnevesebb magyarországi szakemberektől sajátíthatják el a modern pénzügy és a bankszakma elméleti és gyakorlati ismereteit.
Olvass tovább