Privy Council iroda Pekingben

Kategória: Aktuális.

A Privy Council Communications PR ügynökség, illetve testvérvállalata a GPS Capital Public Affairs ügynökség közös képviseleti irodát nyitott Pekingben. A Communications First cégcsoporthoz tartozó két vállalat (ehhez a csoporthoz tartoznak még a Political Capital Institute, a Green Capital és a Health Capital szakpolitikai elemző és tanácsadó cégek is) 2008. november 1-jén nyitotta meg hivatalosan képviseleti irodáját. Együttműködő partnerük a kínai Keeway Consulting Ltd.
Olvass tovább

Avantgarde Arany PR

Kategória: Aktuális.

Kétmillió forint értékű díjat ajánlott fel az Avantgarde Group a Pekingben elsőként egyéni aranyérmet szerző magyar sportolónak. A díj szimbolizálja azt a munkát, kreativitást, stratégiai látásmódot, merészséget és akaratot, amely az elsőséghez szükséges a világ legjelentősebb sporteseményén. Az Avantgarde Arany magában foglal egy kétszemélyes utat a 2012-es olimpia színhelyére, Londonba, továbbá egyéves celebrity PR szolgáltatást, amelynek keretében az Avantgarde Group végzi a sportoló publicitási munkáit, valamint további szponzori kapcsolatokat épít számára.
Olvass tovább

Nyelvleckét is kapnak

Kategória: Aktuális.

Idén először volt kizáró ok a nyelvtudás hiánya, így a Miss World szépségverseny az egyetlen hazánkban, ahol a lányok biztosan beszélnek legalább egy idegen nyelvet. A verseny döntőseit angol nyelvű tanfolyamon oktatja tovább a Katedra Nyelviskola, győztesét pedig az angol mellett kínai nyelvből is felkészíti az iskola, hiszen idén decemberben, Pekingben lesz a szépségverseny döntője.
Olvass tovább