Kartellgyanú a kertészeknél

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) előzetes értesítés nélküli helyszíni szemlét tartott négy kertészeti vállalkozásnál (Főkert Parkfenntartó- Kertészeti és Szolgáltató Kft., a Garden Kertészeti és Erdészeti Szolgáltató Kft., a Lián Kertészeti Kft. és a Pannon Park Forrest Parkfenntartó és Parképítő Kft.), mert azt gyanítja, hogy azok 2004-től felosztották egymás között a fővárosi parkrendezési piacot.
Olvass tovább

Filmek ”arcául” szolgáló

Kategória: Aktuális.

Ezúttal is megrendezik a Magyar Filmszemle immáron hagyománnyá vált kísérőrendezvényét, a Magyar Filmplakát Kiállítás és Versenyt. Az eseményen az összes olyan, 2008-ban a mozikba került film plakátját megtekintheti a közönség, amelyet hazai tervező készített. A Café Film által szervezett eseményt Báron György filmesztéta nyitja meg január 26-án, 16 órakor a Palace MOM Park mozi területén.
Olvass tovább

Benetton üzlet nyílt

Kategória: Aktuális.

Újabb világmárkával bővült a Budán, a XII. kerület központjában található MOM Park Bevásárlóközpont prémium termékkínálata. Szeptember elsején megnyitotta legújabb üzletét a női, férfi és gyermekruházatot értékesítő Benetton üzletlánc. Az üzlet bérbeadását a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó, a MOM Park kizárólagos bérbeadó ügynöksége közvetítette.
Olvass tovább