A Pannon felveszi a Telenor nevet

Kategória: Aktuális.

A Pannon hamarosan felveszi a Telenor nevet, amely reményei szerint hozzásegíti ahhoz, hogy Magyarország legkedveltebb mobilszolgáltatójává váljon. A Pannonban a vállalat 1994-es alapítása óta tulajdonos Telenor saját innovációs hagyományait és a távközlési szektorban kivívott nemzetközi pozícióját a Pannon szellemiségével ötvözve hoz létre új márkát.
Olvass tovább

Derek Ross a Pannon új vállalati kommunikációs vezérigazgató-helyettese

Kategória: Aktuális.

Karrier Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója Derek Rosst nevezte ki a Pannon vállalati kommunikációs vezérigazgató-helyettesévé (CCCO). A skót származású, 44 éves szakember több multinacionális nagyvállalatnál - például a General Electric-nél (GE), az Airbusnál, a British Airways-nél és Vodafone-nál - szerzett átfogó tapasztalatokat a vállalati kommunikáció területén.
Olvass tovább

Újabb városokban fizethető mobillal a parkolás díja

Kategória: Aktuális.

Az idén tavasszal bevezetett MobilParkolás egyre nagyobb népszerűségnek örvend: az elmúlt hónapok során folyamatosan emelkedett a szolgáltatást igénybevevők száma. Az EME Zrt, a Pannon, a T-Mobile és a Vodafone bejelentette, hogy a parkolási jegy megvásárlását egyszerűen és könnyen, mobiltelefon segítségével lehetővé tévő MobilParkolás rendszerbe most két újabb város, Vác és Szolnok városa is bekapcsolódott, így immár összesen 23 városban használható.
Olvass tovább

Közüzemi díjak is kifizethetők mobiltelefonnal

Kategória: Aktuális.

A Pannon, a T-Mobile és az FHB Kereskedelmi Bank együttműködésében működtetett MobilFizetés szolgáltatás mostantól újabb kényelmes fizetési lehetőséget biztosít a szolgáltatásra szerződött ügyfeleknek. Mostantól a MobilFizetés szolgáltatás segítségével a Díjbeszedő Zrt. által kezelt közműszámlák kifizetésére is lehetőség nyílik.
Olvass tovább

Pannon és T-Mobile sms belépőjegy az Állatkertbe

Kategória: Aktuális.

A Fővárosi Állat- és Növénykertet évente több mint 1 millió látogató keresi fel, többségük tavasszal és nyáron. Ebben az időszakban nem ritka, hogy hosszú sorok alakulnak ki a pénztáraknál, ami különösen a kisgyermekes szülők számára megterhelő. Május 6-tól a Pannon és a T-Mobile előfizetői SMS-ben is vásárolhatnak jegyet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.
Olvass tovább

Kartellgyanú a kertészeknél

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) előzetes értesítés nélküli helyszíni szemlét tartott négy kertészeti vállalkozásnál (Főkert Parkfenntartó- Kertészeti és Szolgáltató Kft., a Garden Kertészeti és Erdészeti Szolgáltató Kft., a Lián Kertészeti Kft. és a Pannon Park Forrest Parkfenntartó és Parképítő Kft.), mert azt gyanítja, hogy azok 2004-től felosztották egymás között a fővárosi parkrendezési piacot.
Olvass tovább

GPS alapú ”csendes” címkiadás a taxiknál

Kategória: Aktuális.

Budapest két taxivállalata a Pannonnal együttműködve alakította ki új, utasbarát szolgáltatásait. A taxitársaságok autóiba beépített mobil terminálok segítségével leegyszerűsödik mind a taxisok, mind pedig az utasok élete: a Pannon által biztosított ipari SIM kártya és a Pannon hálózata segítségével lehetővé válik a bankkártyás fizetés, az ún. félcsendes címkiadás, sőt a Tele 5 Taxinál a chipkártyás "taxicsekkek" alkalmazása is.
Olvass tovább

Anders Jensen a Pannon új vezérigazgatója

Kategória: Aktuális.

Karrier A Pannon ma bejelentette, hogy igazgatótanácsa Anders Jensent nevezte ki a cég vezérigazgatójává. A szakember 2009. április 1-jén Ove Fredheim helyét veszi át. Anders Jensen 2007-től a Telenor bangladesi leányvállalata, a Grameenphone vezérigazgatójaként tevékenykedett, mely egyben Banglades legnagyobb mobilszolgáltatója.
Olvass tovább