Kreatív tervezőpályázatra hív ismét a Westend

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A logó W betűjét tölthetik meg a Westend közösség és a bevásárlóközpontban együtt töltött idő témája ihlette alkotásaikkal a jelentkezők. Bárki nevezhet, aki elmúlt már 7, de nincs még 99 éves. A műveket szakmai zsűri bírálja, a fődíj egy 300.000 forintos utalvány, a legjobb munkákból pedig kiállítás is nyílik majd. 
Olvass tovább

Indul az Allianz Digitális Mentor pályázata

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Allianz Hungária újonnan meghirdetett Digitális Mentor kezdeményezése az idősebb korosztály digitális készségeinek fejlesztését és a társadalmi érzékenyítést célozza meg – a fiatalabbak bevonásával. A pályázaton videó- és fotókategóriákban várják az anyagokat 2021. október 20-ig. Az elkészült pályaműveket a kreativitás mellett az alapján bírálja el a zsűri, hogy a történet mennyire inspiráló, illetve mennyire segít azoknak, akik idegenkednek a digitális eszközök és megoldások használatától.
Olvass tovább

‘Digitális ugródeszka’ pályázat indul

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Akár 2 millió forint értékű, a digitális oktatást segítő tablet-, valamint notebook csomaghoz juthatnak hátrányos helyzetű települések felső tagozattal rendelkező alapfokú oktatási intézményei a Telenor és a Magyar Református Szeretetszolgálat közös pályázatán. Az összesen 10 millió forintos keretből elnyerhető technikai eszközök mellett a nyertes intézmények ingyenes, 30 órás akkreditált HiperSuli Digitális Módszertani Képzést is kapnak.
Olvass tovább

140 éves a Vöröskereszt

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Magyar Vöröskereszt 2021. május 16-án ünnepli 140-ik születésnapját. Ennek kapcsán ünnepi logópályázatot hirdetnek, amelyre a pályamunkákat 2020. január 20. és 2020. március 30. között várják. A pályamunkákat digitalizálva az evfordulo140@voroskereszt.hu címre várják pdf. vagy png. vagy jpg. formátumban. A felhívásról szóló weboldali linkje: http://voroskereszt.hu/hirek/palyazati-felhivas-adj-unnepi-arculatot-a-140-eves-magyar-voroskeresztnek/
Olvass tovább

Az ország legnagyobb falfestmény tervező pályázata

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A CTP az ARC közreműködésével most Magyarország eddigi legnagyobb falfestmény tervező pályázatán keresi azt az alkotást, amely a zsűri szemében a legjobb választás, hogy több mint 4 500 négyzetméter felületen megvalósuljon az M1-es autópálya és az 1-es főút közvetlen közelében a CTP biatorbágyi logisztikai épületének homlokzatán. A pályázónak nincs más dolga, mint regisztrálni, vagy belépni az  arcmagazin.hu oldalon keresztül a pályázói felületre, majd ott feltölteni a pályamunkáit 2020. január 14-től 2020. március 9. 12:00-ig.
Olvass tovább