StarGarden – Fesztivál a nagy generációnak

Kategória: Aktuális.

A negyven feletti korosztálynak Magyarországon eddig nem volt minőségi könnyűzenei fesztiválja. Már csak június 4-5-ig kell várni, amikor a Népstadionkertben olyan legendás zenekarok játszanak majd élőben, amelyek slágereit egy egész korosztály dúdolta és dúdolja ma is! Az Ötvenentúl.hu az új fesztivál médiapartnere.
Olvass tovább

Duplázott az Ötvenentúl.hu

Kategória: Aktuális.

Egy év alatt megduplázta látogatóinak számát az ötvenes korosztály online találkozóhelye az Ötvenentúl.hu weboldal, amelyre decemberben már több mint 370 ezren voltak kíváncsiak. A portál nemcsak folyamatosan növekvő látogatószámmal, hanem egyre növekvő felhasználói aktivitással is büszkélkedik.
Olvass tovább

Egy korosztály találkozóhelye

Kategória: Aktuális.

Az Ötvenentúl.hu weboldal az ötven év felettiek igazi internetes kiindulópontjává vált. Ezt támasztja alá az a tavaly évvégén készített felmérés, amely 165 honlap látogatóit és a hazai internetezési szokásokat vizsgálta. A Visitor Media Research (VMR) évente ismétlődő kutatássorozat, amelyet a hazai médiavásárlók, médiatulajdonosok és vállalatok részére készítenek.
Olvass tovább

Egyre több cég lép túl a 18-49-es marketing-sztereotípián

Kategória: Aktuális.

A mai formájában július végén indított Ötvenentúl.hu oldal (www.otvenentul.hu) alig negyedév leforgása alatt elérte a havi 260 ezres egyedi látogatószámot, ezzel saját szegmensének leglátogatottabb oldala lett. A Silver Kiadó által működtetett site azokat az aktív ötvenen túliakat célozza meg, akik a rendszerváltás idején harmincas éveikben jártak.
Olvass tovább