Magyarországon a mobilos adathalászat a vishing

Kategória: Aktuális.

Érdekes SMS-t fogott el a VirusBuster. Az angol szöveget egy bulgáriai számról küldték egy itthoni készülékre, s magyar fordítása így hangzik: "Gratulálunk! Ön egymillió fontot nyert az o2 mobil lottójátékán. Nyereményét kérje e-mailben - írjon Dr. Matt Westnek, a [drmatwest_kukac_live_com] címre!".
Olvass tovább

Legnépszerűbb bannerek a magyar interneten

Kategória: Aktuális.

Tudja Ön, hogy melyik bannerből jelent meg a legtöbb Magyarországon? Tudta, hogy egy év alatt több mint hárommilliárd bannermegjelenésben hirdettek cégek könyveket? Az internetes hirdetések azért is nagyon népszerűek, mert könnyen és pontosan mérhetőek. Ezért is jelennek meg rendszeresen olyan statisztikák, amelyek a felhasználói szokásokról és az internetezők által használt szoftverekről adnak kimutatást.
Olvass tovább

Indul a közönségszavazás

Kategória: Aktuális.

Az Internet Marketing Klub és a Marketing Szövetség által kiírt "Az Év Honlapja" online marketingkommunikációs pályázat nevezési határideje lejárt. A pályázatra rekordszámú, 280 db. érvényes nevezés érkezett. A pályázók összesen 14 kategóriában mérettetik meg magukat. Szavazzon Ön is Az Év Honlapjára!
Olvass tovább