Rekordokat döntött az olimpia nézettsége

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Discovery az ingyenes és fizetős televíziós csatornákon keresztül széles körben közvetítette az olimpiai játékokat, miközben a digitális felületeken minden pillanatot elérhetővé tett. Ez a megközelítés tovább növelte az olimpia európai közönségét, és rekordot hozott a digitális elérésben is. A versenyeket Európában több mint 372 millióan követték a televízióban és digitális platformokon, a Discovery digitális előfizetéses szolgáltatásaira a 2018-as pjongcsangi téli olimpiai játékokhoz képest pedig majdnem háromszor annyian iratkoztak fel.
Olvass tovább

A tokiói olimpia minden pillanata látható az Eurosporton

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Eurosport minden eddiginél több programmal hozza közelebb a tokiói olimpiai játékokat a nézőkhöz, akik így bárhol és bármikor nyomon követhetik az eseményt: – Az Eurosport 1 és az Eurosport 2 csatornái mellett exkluzív, dedikált olimpiai popup csatornák indulnak, illetve az Eurosport 4K is elérhető lesz. – Az érdeklődők a megújult Eurosport.hu weboldalon, az Eurosport applikáción, az Eurosport Playeren és Facebookon is találkozhatnak az olimpia híreivel, közvetítéseivel és elemzéseivel.
Olvass tovább

Olimpiai csatornák a UPC-nél

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A nagy nemzetközi sporteseményeket hagyományosan közvetítő tévéadók mellett három új Eurosport csatornán is élvezhetik a 2018-as téli olimpia eseményeit a UPC Magyarország ügyfelei. Az ötkarikás események ideje alatt három, úgynevezett „pop-up” csatornát is ingyenesen elérhetővé tesz előfizetői számára a UPC. A Eurosport 3, 4 és 5 műsorán február 9 és 25 között folyamatosan követhetőek lesznek a téli olimpia történései élőben és felvételről, angol nyelvű kommentárokkal. (BrandTrend)
Olvass tovább