A Kulcs-Soft a felsőoktatásban

Kategória: Aktuális.

A Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján 2010 szeptemberétől induló CRM képzést támogatja a Kulcs-Soft Nyrt. CRM szoftverlicencek biztosításával. A Kulcs-Soft fontosak találja, hogy a hallgatók az elméleti képzés mellett gyakorlati oldalról, egy szoftveres környezetben is megismerhessék a vevők kezelésének művészetét.
Olvass tovább

Együttműködik a Kulcs-Soft és a Libra

Kategória: Aktuális.

A két vezető hazai ügyviteli szoftverfejlesztő, a Kulcs-Soft Nyrt. és a Libra Szoftver Zrt. 2010. március 5.-én stratégiai együttműködési megállapodást írt alá egymás termékeinek viszontértékesítésére és marketing tevékenységeik összehangolására. Sok a közös vonás a hazai fejlesztésű szoftverek piacának két meghatározó szereplője, a Kulcs-Soft és a Libra között
Olvass tovább

20 milliós GVH bírság a Magyar Telekomnak

Kategória: Aktuális.

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott a Magyar Telekom Nyrt. amikor egyes kommunikációs eszközökön nem közölte, hogy a "3000 perc ajándékba" szlogennel népszerűsített ajánlata csak bizonyos feltételekkel érvényes. Emiatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 20 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásra.
Olvass tovább

Nem egyesülhet a ViDaNet a Magyar Telekommal

Kategória: Aktuális.

Az összefonódással érintett földrajzi területen a vezetékes telefon-, illetve kábeltelevíziós hálózatok - mint a hatásos, infrastruktúra-alapú verseny zálogai - egyetlen cégcsoport kezébe kerülnek - erre hivatkozva tiltotta meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), hogy a Magyar Telekom Nyrt. irányítást szerezzen a ViDaNet Zrt. felett. A fúziót a versenyhatóság annak ellenére tiltotta meg, hogy a Magyar Telekom a döntés előtt tett vállalásokkal igyekezett orvosolni a felmerülő versenyjogi problémákat.
Olvass tovább

Étrendkiegészítő kampány dohányosoknak

Kategória: Aktuális.

A Richter Gedeon Nyrt. legújabb fejlesztése, a Soletin-C Védelem étrendkiegészítő számára meghívásos tendert írt ki, amelyet a Carbon Group Communication nyert meg. A Carbon Groupnak ez az első klasszikus ATL-megbízása gyógyszerkommunikációra, társcégei már korábban láttak el pr és digitális feladatokat a szektorban.
Olvass tovább

Az Antenna Hungária és a Magyar Telekom megkezdheti a 26GHz-es frekvenciatartomány használatát

Kategória: Aktuális.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) által 2008 októberében meghirdetett pályázatok elbírálását követően a Magyar Telekom Nyrt. és az Antenna Hungária Műsorszóró és Rádióhírközlési Zrt. (AH) megkezdheti a 26GHz-es frekvencia használatát. A használati jogosultságért a két társaság együttesen nettó 720 millió forintot fizet a magyar államnak.
Olvass tovább

Nem szabhat indokolatlan feltételeket a szolgáltató a hűségszerződések felmondásakor

Kategória: Aktuális.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) Tanácsa a helyhez kötött telefonszolgáltatást végző cégek ellenőrzését követően - jogsértés gyanúja miatt - az NHH Hivatalánál piacfelügyeleti eljárást kezdeményezett az Invitel Zrt. és a Magyar Telekom Nyrt. ellen, illetve a Magyar Telekom Nyrt. egyes díjcsomagjai esetében maga indított eljárást kötelezettség teljesítésével, illetve megszegésével összefüggésben.
Olvass tovább