Porsche, szerelem, száguldás – az élet 50 felett

Kategória: Aktuális.

A Magyar Fogyasztó Platform idén április 8-án ismét konferenciát tart az ezüstgeneráció fogyasztási szokásairól. Valóban kérdéses ma még bármely magyarországi marketingesnek, hogy érdemes az ezüstrókákkal számolni? Popper Péter, Kozák Ákos (GfK Hungária), Sas István, Varga Renáta (DDB), Novák Péter (Kirowski), Pilling Róbert (50plusz.hu), Kerényi Péter
Olvass tovább

Ringier Népszabadság Awards 2008 – Kihirdették a győzteseket

Kategória: Aktuális.

Fazekas Ildikó, Szabó Ákos, Sas István, Gulyás János, Babarczy Eszter, Novák Péter - a Ringier Népszabadság újonnan felkért szakmai zsűrije kiválasztotta az elmúlt év legjobb hirdetéseit. A Kiadók négy kategóriában, "Az év sajtókampánya 2008", "Az év sajtóhirdetése 2008", "Az év kreatív megjelenése 2008" valamint  "Az év online megjelenése 2008" kategóriákban díjazták a tavalyi év legjobb alkotásait.
Olvass tovább

Rajtad is múlik

Kategória: Aktuális.

Közel 800 jelölő által beküldött több mint 150 témából választotta ki a Médiaunió Kuratóriuma a 2009-es év társadalmi célú mega-kampányának témáját. A Schmidt Mária, Hankiss Elemér, Kepes András, Novák Péter és Rudolf Péter alkotta grémium által választott téma az egyéni felelősségvállalás, "Rajtad is múlik!" szlogennel, mely az egészségmegőrzés, a megelőzés népszerűsítésére fókuszál.
Olvass tovább

Együttműködik a Hírszerző és a Kultúrpart

Kategória: Aktuális.

A Kultúrpart kreatív főszerkesztője, Novák Péter a napokban megállapodást kötött a Hírszerző főszerkesztőjével, Gavra Gáborral a két portál stratégiai együttműködéséről. A megállapodás eredményeként a két portál cikkei egymás oldaláról is elérhetőek. A megegyezés értelmében a Hírszerzőn a Kultúrpart jóvoltából ezentúl egyedi világlátású, izgalmas cikkek olvashatók a kultúra minden területéről.
Olvass tovább