Universal Channel lett a Hallmarkból

Kategória: Aktuális.

A Universal Networks International bejelentette a Hallmark Channel márkaújítási terveit, így 2010 szeptember 3-tól a vállalat folyamatban lévő globális terjeszkedése révén a csatorna Universal Channel néven működik tovább. Az újramárkázási stratégia bejelentése óta a UNI előfizetőinek számát 180 millióra emelte, így hálózata immár 150 országot fed le.
Olvass tovább

Új vezér az MTV Networks Hungary élén

Kategória: Aktuális.

Karrier Az MTV Networks International, a Viacom cégcsoport tagja ma bejelentette, hogy a magyarországi vezérigazgatói posztra Horváth Dori Gábort nevezi ki. A pozíció betöltésével ő felel a továbbiakban a teljes magyarországi menedzsment munkájának irányításáért, illetve egy igen széles spektrumú multimédia portfolióért. Vörös Gábor vezérigazgató-helyettes lett.
Olvass tovább

A Movies 24 elindul a DIGI TV hálózatában

Kategória: Aktuális.

Az NBC Universal Global Networks bejelentette, hogy Movies 24 nevű csatornája április 1-vel elindult a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft műholdas és kábeles platformjain. A Digi több mint 400 000 új háztartással növeli a Movies 24 disztribúcióját Magyarországon, mely által 1,2 millió háztartásra nő a lefedettség.
Olvass tovább

Indul a Movies 24 csatorna

Kategória: Aktuális.

Az NBC Universal Global Networks elindítja a  Movies 24 csatornáját A Közép- és Kelet-Európai régióban. A Movies 24 az egyetlen kifejezetten tévéfilmeket sugárzó csatorna, december 12-én rajtol Európában. A csatorna, mely már az NBC Universal Global Networks csatornaportfoliójába tartozik, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Törökországban lesz látható először, miután sikerült a legfontosabb disztribúciós megállapodásokat megkötni.
Olvass tovább